Libnet.ro
UNICEF

23:00

Medicul Radu Zamfir: Trebuie sa facem mai departe ceea ce am facut si pana acum. Mi s-au redus temerile

Adevărul Adevărul,
Medicul Radu Zamfir: Trebuie sa facem mai departe ceea ce am facut si pana acum. Mi s-au redus temerile

Medicul Radu Zamfir, unul din supravietuitorii accidentului aviatic din Muntii Apuseni, s-a reintors in sala de operatii, postul de televiziune Realitatea prezentand un interviu cu acesta inainte de participarea la o interventie de prelevare de organe. continuă pe Adevărul

Operatie de prelevare de organe la Spitalul Judetean Sibiu, la care participa si medicul Radu Zamfir

Medicul Radu Zamfir, ranit in accidentul aviatic produs in 20 ianuarie in Muntii Apuseni, va participa, joi seara, la o operatie de prelevare de organe la Spitalul Judetean din Sibiu, unde vor ajunge si medici din Bucuresti, Targu Mures si Cluj.

Medicul Radu Zamfir s-a intors la munca, la doar o saptamana de la accidentul aviatic din Apuseni

Medicul Radu Zamfir a fost externat duminica si s-a intors la munca luni, la doar o saptamana de la accidentul de avion caruia i-a fost victima si in care si-au pierdut viata pilotul Adrian Iovan si.

Medicul Radu Zamfir si-a reluat activitatea la Spitalul Fundeni, la o saptamana de la accident

Doctorul Radu Zamfir, supravietuitor in accidentul aviatic de saptamana trecuta, si-a reluat activitatea, luni, la Centrul de chirurgie digestiva si transplat hepatic Fundeni, dupa ce a fost externat duminica.

Radu Zamfir, audiat la Parchetul Curtii de Apel Bucuresti, in cazul tragediei aviatice din Apuseni

Medicul Radu Zamfir s-a prezentat miercuri, in jurul orei 12. 00, la Parchetul Curtii de Apel Bucuresti pentru a da o declaratie in dosarul privind accidentul aviatic din Apuseni, in care si-au pierdut viata pilotul Adrian Iovan si studenta Aurelia Ion, iar copilotul si patru medici, printre care si Zamfir, au fost raniti.

Radu Zamfir, audiat la Parchetul Curtii de Apel Bucuresti, in cazul accidentului aviatic din Apuseni

Medicul Radu Zamfir s-a prezentat miercuri, in jurul orei 12, la Parchetul Curtii de Apel Bucuresti pentru a da o declaratie in dosarul privind accidentul aviatic din Apuseni, in care si-au pierdut viata pilotul Adrian Iovan si studenta Aurelia Ion, iar copilotul si patru medici, printre care si Zamfir, au fost raniti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1965 seconds )