Libnet.ro
UNICEF

18:15

Medicul Serban Bradisteanu a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare pentru favorizarea infractorului. Decizia este definitiva

B1 B1,
Medicul Serban Bradisteanu a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare pentru favorizarea infractorului. Decizia este definitiva

Medicul Serban Bradisteanu a fost condamnat luni la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul in care a fost trimis in judecata pentru favorizarea lui Adrian Nastase, informeaza B1 TV. Hotararea instantei. continuă pe B1

Medicul Serban Bradisteanu, un an de inchisoare cu suspendare pentru favorizarea infractorului in cazul incarcerarii lui Adrian Nastase

Medicul Serban Bradisteanu a fost condamnat luni de judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie la un an de inchisoare cu suspendare, pentru savarsirea infractiunii de favorizarea infractorului in cazul incarcerarii lui Adrian Nastase, anunta Realitatea TV. Decizia este definitiva.

UPDATE. Serban Bradisteanu, un an inchisoare cu suspendare pentru zadarnicirea incarcerarii lui Nastase. Ce obligatii are

Medicul Serban Bradisteanu, seful Sectiei de chirurgie cardiovasculara a Spitalului Floreasca din Capitala, a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare, in dosarul privind favorizarea condamnatului Adrian Nastase. Decizia este definitiva.

Serban Bradisteanu si-ar putea afla luni sentinta finala in dosarul in care este acuzat de favorizarea lui Adrian Nastase

Magistratii Curtii Supreme sunt asteptati, luni, sa pronunte o decizie definitiva in dosarul in care medicul Serban Bradisteanu este acuzat de favorizarea lui Adrian Nastase. Specialistul a fost achitat de prima instanta.

Serban Bradisteanu afla, luni, decizia finala in dosarul favorizarii lui Nastase

Judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie vor stabili, luni, daca seful Sectiei de chirurgie cardiovasculara a Spitalului Floreasca din Capitala, medicul Serban Bradisteanu, a incalcat legea si l-a favorizat pe Adrian Nastase, relateaza Digi24.

Serban Bradisteanu, condamnat definitiv la un an cu suspendare in dosarul favorizarii lui Nastase

Serban Bradisteanu, seful sectiei de chirurgie cardiovasculara a Spitalului Floreasca din Capitala, a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare. Medicul a fost condamnat pentru favorizarea lui Adrian Nastase, decizia instantei supreme fiind.

Mihai Vlasov a fost condamnat la 4 ani de inchisoare

Mihai Vlasov a fost condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta. Decizia Curtii de Apel nu este definitiva si poate fi contestata la inalta Curte de Casatie si Justitie.

Un hot roman a fost condamnat la 7 ani de inchisoare, in Australia. A furat sute de mii de dolari din bancomate

Un hot roman a fost condamnat la 7 ani de inchisoare, in Australia, dupa ce a furat sute de mii de dolari din bancomate. Fiind recidivist, judecatorul i-a mai dat romanului de 30 de ani inca o pedeapsa de 18.

Mihail Vlasov a fost condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare

Mihail Vlasov, fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare in dosarul in care ar fi pretins de la un martor denuntator suma de 1 milion de euro, din care ar fi primit 200. 000 euro, potrivit surselor din presa.

Mihail Vlasov a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare. Decizia nu este definitiva

Mihail Vlasov, fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei CCIR) a fost condamnat vineri de Curtea de Apel Bucuresti la patru ani de inchisoare cu executare, informeaza B1 TV. Decizia nu este.

Mihail Vlasov, condamnat la patru ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta

Fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei CCIR) Mihail Vlasov a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta, de Curtea de Apel Bucuresti, decizia nefiind definitiva, anunta Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )