Libnet.ro
UNICEF

16:15

Medicul Virgil Musta, cele mai importante reguli de aplicat dupa relaxarea restrictiilor din 15 mai

Antena3 Antena3,
Medicul Virgil Musta, cele mai importante reguli de aplicat dupa relaxarea restrictiilor din 15 mai

Medicul Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infectioase Timisoara declara ca suntem pe un trend ascendent al pandemiei. continuă pe Antena3

Medicul Virgil Musta: O persoana care e contaminata si aduce virusul din interior in casa imbolnaveste si restul familiei. Ce spun specialistii despre existenta a doua tipuri de COVID-19

Medicul Virgil Musta, sef de sectie la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes, a declarat pentru B1 TV intr-o interventie in direct in timpul emisiunii Se intampla acum ca persoanele.

Medicul Virgil Musta: Infectia cu coronavirus ii poate afecta si pe cei tineri si poate produce forme severe

Medicul Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara atrage atentia asupra faptului ca infectia cu coronavirus ii poate afecta si pe cei tineri si chiar pot aparea forme severe.

Cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stii despre purtatul mastii de protectie

Din 15 mai, toata lumea va trebui sa poarte masca de protectie in spatiile publice inchise si in mijloacele de transport in comun. Anuntul facut de Klaus Iohannis n-a multumit pe toata.

Virgil Musta, schema noua de tratament pentru bolnavii de Covid, aplicata la Timisoara!

Medicul Virgil Musta a decis sa schimbe schema de tratament a bolnavilor, dupa ce a participat la o .

CORONAVIRUS |Schema de tratament bazata pe anticoagulant si antiinflamator, dezvoltata de Dr. Virgil Musta, in Timisoara

Virgil Musta, medic primar de Boli Infectioase la Spitalul Victor Babes din Timisoara, a elaborat o schema de tratament pentru pacientii cu forme usoare de COVID-19, menita sa impiedice agravarea.

Ludovi Orban raspunde celor mai importante intrebari la Antena 3

Ludovic Orban va fi fata in fata cu Sabina Iosub, vineri seara de la ora 19:00. Premierul va raspunde, la Antena 3, celor mai importante intrebari cu privire la problemele actuale.

Ludovic Orban raspunde celor mai importante intrebari la Antena 3

Ludovic Orban va fi fata in fata cu Sabina Iosub, vineri seara de la ora 19:00. Premierul va raspunde, la Antena 3, celor mai importante intrebari cu privire la problemele actuale.

Cele mai frumoase muzee auto care se pot vizita virtual

Pe timpul pandemiei de coronavirus, au fost deschise publicului larg celse mai frumoase muzee auto care se pot vizita virtual. Puteti vedea AICI cele mai frumoase muzee auto, care sunt la un click.

Cele mai folosite extensii in Google Chrome: ce le face atat de speciale

Chiar daca s-a confruntat cu probleme in ceea ce priveste credibilitatea, Google ramane una dintre cele mai apreciate platforme de cautare la nivel global, prin al sau Chrome. Are multe extensii care le usureaza munca utilizatorilor si creeaza o experienta online placuta, potrivitzdnet. com.

Tratament revolutionar care da sperante romanilor cu coronavirus. Anuntul facut de medicul Virgil Musta

O schema noua de tratament da sperante mari romanilor bolnavi de coronavirus. Medicul Virgil Musta, cunoscut deja pentru rata de succes pentru tratarea celor infectati cu COVID-19 a introdus in spitalul Victor Babes din Timisoara un tratament care vine in sprijinul pacientilor pentru ca acestia sa nu mai ajunga la Terapie Intesiva.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2395 seconds )