Libnet.ro
UNICEF

11:45

Virgil Musta, schema noua de tratament pentru bolnavii de Covid, aplicata la Timisoara!

România Liberă România Liberă,
Virgil Musta, schema noua de tratament pentru bolnavii de Covid, aplicata la Timisoara!

Medicul Virgil Musta a decis sa schimbe schema de tratament a bolnavilor, dupa ce a participat la o . continuă pe România Liberă

Schema noua de tratament aplicata la Timisoara pentru bolnavii de Covid-19. Ce presupune reteta gandita de doctorul Musta

Medicul timisorean Virgil Musta anunta aplicarea unui nou protocol de tratament pentru pacientii cu forme usoare de COVID. Potrivit doctorului care a constribuit la vindecarea a aproape 300 de pacienti, noua schema de tratament isi propune sa impiedice agravarea bolii.

Papa Francisc a donat cinci ventilatoare pentru bolnavii de Covid-19 din Romania

Papa Francisc insoteste cu rugaciunea si caritatea bolnavii de Covid-19 din Romania, anunta Vatican News. in mod semnificativ, chiar de ziua sa onomastica, pontiful a trimis diverse materiale medicale, printre care cinci ventilatoare pulmonare, spitalului din Suceava, cel mai mare focar de infectie cu noul coronavirus din Romania.

CORONAVIRUS |Schema de tratament bazata pe anticoagulant si antiinflamator, dezvoltata de Dr. Virgil Musta, in Timisoara

Virgil Musta, medic primar de Boli Infectioase la Spitalul Victor Babes din Timisoara, a elaborat o schema de tratament pentru pacientii cu forme usoare de COVID-19, menita sa impiedice agravarea.

Cine este omul de afaceri gratie caruia tratamentul cu plasma pentru bolnavii de COVID-19 este posibil si in Romania

Florin Hozoc, specialist in sanatate, a donat ministerului de profil mai multe aparate necesare tratamentului cu plasma pentru bolnavii de Covid-19, care au ajuns la 15 unitati sanitare din Romania.

Papa Francisc a donat cinci ventilatoare pentru bolnavii de Covid-19

Papa Francisc a donat cinci ventilatoare pentru bolnavii de Covid-19 , tratati in Spitalul Judetean Suceava. Echipamentele vor ajunge in Romania sambata, cu aceeasi aeronava cu care revine in tara echipa medicala din Romania care a lucrat doua saptamani la Milano.

CORONAVIRUS. Dr. Virgil Musta: Este mai important sa descoperim un vaccin anti COVID-19 decat un medicament. Chiar daca virusul sufera mutatii, acesta ne protejeaza intr-o oarecare masura (VIDEO)

Virgil Musta, medic primar de boli infectioase la Spitalul Victor Babes din timisoara, a declarat, joi, in cadrul emisiunii Se intampla acum de pe B1 TV ca este foarte importanta descoperirea unui.

Medicul Virgil Musta: Purtati manusi si masca doar in locurile aglomerate. Spalati-va pe maini

Medicul Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara a vorbit despre situatia in care se afla in acest moment pacientii din unitatea medicala pe care o conduce.

CORONAVIRUS. Papa Francisc a donat cinci ventilatoare pentru bolnavii de COVID-19 din Romania: Cantitatea acestora este, fara indoiala, insuficienta, dar orice mic ajutor poate sa faca diferenta intre viata si moarte

Papa Francisc transmite un gand bun tuturor romanilor care au fost diagnosticati cu COVID-19, dar si personalului medical care continua sa lupte impotriva pandemiei de coronavirus. Dar, pe langa rugaciunile.

Cercetatorii din Franta vor testa nicotina ca potential tratament pentru COVID-19

Cercetatorii francezi vor testa nicotina ca potential tratament pentru coronavirus, dupa ce un studiu a dovedit faptul ca fumatorii au un risc redus de a se imbolnavi.

Papa Francisc a donat cinci ventilatoare pentru bolnavii de Covid-19 din Romania

Chiar de ziua sa onomastica, pontiful a trimis diverse materiale medicale, printre care cinci ventilatoare pulmonare, spitalului din Suceava, cel mai mare focar de infectie cu noul coronavirus din Romania. Alte materiale sanitare au fost trimise in aceeasi zi de Sfantul Parinte in Italia si Spania.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )