Libnet.ro
UNICEF

11:45

Tratament revolutionar care da sperante romanilor cu coronavirus. Anuntul facut de medicul Virgil Musta

Antena3 Antena3,
Tratament revolutionar care da sperante romanilor cu coronavirus. Anuntul facut de medicul Virgil Musta

O schema noua de tratament da sperante mari romanilor bolnavi de coronavirus. Medicul Virgil Musta, cunoscut deja pentru rata de succes pentru tratarea celor infectati cu COVID-19 a introdus in spitalul Victor Babes din Timisoara un tratament care vine in sprijinul pacientilor pentru ca acestia sa nu mai ajunga la Terapie Intesiva. continuă pe Antena3

Anuntul facut de Violeta Alexandru. Ce mesaj are Ministrul Muncii pentru romani, dupa Paste

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, vine cu informatii de ultim moment cu privire la banii de la stat pentru somajul tehnic, de care va beneficia aproximativ un milion de romani, in luna aprilie. Iata ce trebuie sa stim. Anuntul facut de Violeta Alexandru Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat ca astazi vor fi procesate ultimele plati .

Cazul care cutremura Romania! Ce a facut un barbat de 56 de ani cu o fetita de 10 ani, in timp ce o abuza

Un barbat de 56 de ani din Focsani este suspectul principal intr-un caz de viol al unei fete de doar 10 ani. De asemenea, la perchezitiile domiciliare la casa barbatului, politistii au gasit imagini cu continut explicit din timpul comiterii infractiunii. Cazul care cutremura Romania! Ce a facut un barbat de 56 de ani cu .

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )