Libnet.ro
UNICEF

17:15

Medicul Virgil Musta: Infectia cu coronavirus ii poate afecta si pe cei tineri si poate produce forme severe

Antena3 Antena3,
Medicul Virgil Musta: Infectia cu coronavirus ii poate afecta si pe cei tineri si poate produce forme severe

Medicul Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara atrage atentia asupra faptului ca infectia cu coronavirus ii poate afecta si pe cei tineri si chiar pot aparea forme severe. continuă pe Antena3

Medicul Virgil Musta: Purtati manusi si masca doar in locurile aglomerate. Spalati-va pe maini

Medicul Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara a vorbit despre situatia in care se afla in acest moment pacientii din unitatea medicala pe care o conduce.

Virgil Musta, schema noua de tratament pentru bolnavii de Covid, aplicata la Timisoara!

Medicul Virgil Musta a decis sa schimbe schema de tratament a bolnavilor, dupa ce a participat la o .

CORONAVIRUS |Schema de tratament bazata pe anticoagulant si antiinflamator, dezvoltata de Dr. Virgil Musta, in Timisoara

Virgil Musta, medic primar de Boli Infectioase la Spitalul Victor Babes din Timisoara, a elaborat o schema de tratament pentru pacientii cu forme usoare de COVID-19, menita sa impiedice agravarea.

CORONAVIRUS. Dr. Virgil Musta: Este mai important sa descoperim un vaccin anti COVID-19 decat un medicament. Chiar daca virusul sufera mutatii, acesta ne protejeaza intr-o oarecare masura (VIDEO)

Virgil Musta, medic primar de boli infectioase la Spitalul Victor Babes din timisoara, a declarat, joi, in cadrul emisiunii Se intampla acum de pe B1 TV ca este foarte importanta descoperirea unui.

Medic infectionist aflat in prima linie in lupta cu COVID-19, despre redeschiderea scolilor: Categoric nu. Ar fi irational Aceasta boala poate afecta intr-un mod absolut dramatic

Medicul infectionist Carollina Radu de la Spitalul Municipal Hunedoara, aflata in prima linie in lupta cu COVID-19, spune ca scolile ar trebui sa ramana inchise pana dupa vacanta de vara si ca o reluare a cursurilor in luna mai ar fi o masura irationala. Sunt suficient de pline spitalele. Ce sa facem, sa mai aducem in spitale si copiii sa sufere, si pe altii pe langa ei?, a declarat dr. Carollina Radu pentru HotNews. ro. Despre ridicarea restrictiilor de circulatie dupa 15 mai, medicul spune ca trebuie sa fim realisti si precauti in continuare, pentru ca aceasta boala poate afecta intr-un mod absolut dramatic.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )