Libnet.ro
UNICEF

09:45

MedLife este cel mai de incredere brand in randul romanilor pentru al patrulea an consecutiv

Hotnews Hotnews,
MedLife este cel mai de incredere brand in randul romanilor pentru al patrulea an consecutiv

MedLife, cel mai mare operator medical privat din Romania este, conform studiului international realizat de Reader's Digest, pentru al patrulea an consecutiv, cel mai de incredere brand in randul romanilor, la categoria Clinica Privata. Trusted Brands 2013, este cel mai important studiu de piata asupra consumatorului in Europa, realizat in 12 tari, printre care si Romania. continuă pe Hotnews

MedLife este cel mai de ncredere brand n rndul romnilor pentru al patrulea an consecutiv

MedLife, cel mai mare operator medical privat din Romania este, conform studiului international realizat de Reader's Digest, pentru al patrulea an consecutiv, cel mai de incredere brand in randul romanilor, la categoria Clinica Privata. Trusted Brands 2013, este cel mai important studiu de piata asupra consumatorului in Europa, realizat in 12 tari, printre care si Romania.

Adevarul, cel mai de incredere ziar al romanilor

Adevarul si-a pastrat pozitia de cel mai de incredere brand din Romania la categoria cotidiene. Distinctia a fost oferita ziarului nostru pentru al treilea an consecutiv, in cadrul Galei Trusted Brands 2013, desfasurata aseara, la Bucuresti.

Cel mai mare steag din LUME este oferit romanilor de Antena 3. Fii si tu o parte din acest record!

Tot mai multi romani se alatura, pe Facebook, initiativei Antenei 3 de a face cel mai mare steag din lume. Am primit foarte multe fotografii inedite pe pagina Drapelul Romaniei. Daca si dumneavoastra va.

Dan Sova: Cel mai prost sector de drum din Romania este intre Botosani si Suceava

Cel mai prost sector de drum din Romania este intre Botosani si Suceava, afirma ministrul delegat Dan Sova, potrivit caruia suma necesara in acest an pentru intretinerea de vara a drumurilor se ridica la 4.

Sova: Drumul dintre Botosani si Suceava, cel mai prost sector de drum din Romania

Cel mai prost sector de drum din Romania este intre Botosani si Suceava, sustine ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National si Investitii Straine, Dan Sova, potrivit Mediafax. Invitat in emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata duminica de ProTV, Sova a mai precizat ca suma necesara in acest an pentru intretinerea de vara a drumurilor se ridica la 4 miliarde euro, iar bugetul CNADNR pentru acest tip de lucrari este de doar 180 milioane euro.

Delia lanseaza cel mai fresh single Cineva la usa mea

Dupa succesul inregistrat cu Doi in unu ft. Mihai Bendeac, 7 milioane de vizualizari pe audio si 1 milion pe videoclip, si cu Sunrise Inc. pentru Love Me, Delia lanseaza Cineva la usa mea un single fresh ce aduce un sound nou si care ii pune perfect in valoare calitatile vocale. Adrian Sina este .

Stefan Banica alearga printre stele! Vezi aici cel mai nou vidoeclip al artistului!

Stefan Banica a lansat ieri cel mai nou single al sau, Alerg printre stele, o colaborare inedita alaturi de Pacha Man. Clipul, asa cum este si colaborarea cu Pacha Man, este atipic fata de celelalte videoclipuri cu care artistul si-a obisnuit publicul. Elementul-surpriza consta chiar in aparitia lui Radu-Stefan, fiul in varsta de 11 ani al lui Stefan Banica. Continue reading .

Cel mai mare TRICOLOR din lume va flutura pentru prima oara pe aerodromul de la Clinceni

Cel mai mare drapel din lume va fi desfasurat pe aerodromul de la Clinceni pe 27 mai. Se va intinde pe o suprafata de 7 hectare si va cantari 5 tone. Este campania initiata de Antena 3 si Fabrica de.

Tell Me When You Ready, cel mai nou single Flo Rida Future

Dupa succesul pe care l-a avut cu cel de-al patrulea album, Wild Ones, Flo Rida a intrat din nou in studio, unde pregateste cel de-al cincilea material al lui. Cu toate ca artistul nu a precizat numele noului album si nici data de lansare, Flo Rida le-a dezvaluit fanilor lui primul single extras de pe .

Cel mai mare producator de medicamente din Franta, Sanofi, amendat cu 40 de milioane de euro

Batalie la cote maxime pe piata medicamentelor. Cel mai mare producator din Franta, Sanofi, a fost amendat cu peste 40 de milioane de euro pentru ca a denigrat genericele unui produs. Producatorul francez.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )