Libnet.ro
UNICEF

00:06

Mentorul uneia dintre cele mai bune echipe de robotica din Europa, despre sistemul de invatamant din Romania: Distruge creativitatea copiilor

Adevărul Adevărul,
Mentorul uneia dintre cele mai bune echipe de robotica din Europa, despre sistemul de invatamant din Romania: Distruge creativitatea copiilor

Alexandru Budin, mentorul echipei de robotica a Colegiului National Ecaterina Teodoroiu din Targu Jiu, a postat un comentariu pe pagina sa de Facebook cu privire la sistemul educational din Romania. continuă pe Adevărul

Ce spune mentorul roman al uneia dintre cele mai bune echipe de robotica din Europa despre sistemul de invatamant: Distruge creativitatea copiilor

Alexandru Budin, mentorul echipei de robotica a Colegiului National Ecaterina Teodoroiu din Targu Jiu, care a reusit sa ajunga in semifinalele Campionatului Mondial din Detroit, SUA, a postat un comentariu pe pagina sa de Facebook cu privire la sistemul educational din Romania. Echipa Technogods a primit in urma cu putin timp titlul Gorjeanul Anului.

Ce spune mentorul roman al celei mai bune echipe de robotica din Europa despre sistemul de invatamant: Distruge creativitatea copiilor

Alexandru Budin, mentorul echipei de robotica a Colegiului National Ecaterina Teodoroiu din Targu Jiu, care a fost declarata cea mai buna formatie din Europa de la Campionatul Mondial care a avut loc in SUA, a postat un comentariu pe pagina sa de Facebook cu privire la sistemul educational din Romania. Echipa Technogods s-a calificat in semifinala Campionatului Mondial din Detroit si, in urma cu putin timp, a primit titlul Gorjeanul Anului.

Reduceri eMAG centrale termice. TOP cele mai bune modele de cautat in oferte

Cei care cauta o centrala termica in aceasta perioada, trebuie sa studieze oferte celui mai mare magazin electronic. Iata cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG centrale termice de astazi:.

PlayStation Hits iti aduce cele mai bune jocuri de PS4 la pret mic, pentru totdeauna

Oficialii Sony au anuntat de curand lansarea programului PlayStation Hits. Prin acest sistem, cele mai bune jocuri de PlayStation 4 lansate de-a lungul anilor vor fi oferite intr-un ambalaj nou, cu un pret mai mic. Majoritatea jocurilor de PS4 au un pret de 250 300 lei la momentul lansarii, iar daca este vorba de [].

Cele mai bune bancuri cu betivi. Cum isi cauta masina in parcare un cetatean in stare de ebrietate

Betivii sunt o sursa inepuizabila de glume. Pe seama lor s-a glumit intotdeauna si continua sa se glumeasca. Nici nu e de mirare, avand in vedere ca, la betie, oamenii sunt capabili de cele mai hazlii reactii si sunt dispusi la cele mai amuzante intamplari.

DOLIU in lumea presei! A murit una dintre cele mai cunoscute VOCI din televiziune (VIDEO)

Marius Ancuta, comentatorul celor mai importante evenimente din snooker, a murit la varsta de 50 de ani. Eurosport a dat vestea in aceasta seara, prin intermediul lui Noli Cobilanschi, Director Editorial.

Betano a devenit sponsorul unei mari echipe din Bundesliga

Operatorul digital de pariuri sportivesi cazinouBetano. coma devenit din acest sezon sponsorul uneia dintre cele mai importante echipe din fotbalul german,VfB Stuttgart.

O tara sanatoasa este o tara fericita. Top 10 tari cu cele mai bune sisteme publice de sanatate

O tara sanatoasa este o tara fericita. Cu totii ne dorim un sistem de sanatate eficient si calitativ, fara cozi la usa doctorului, fara liste de asteptare pentru pacienti si fara doctori care nu te baga in seama fara o mica atentie. Vezi.

Cat de des ar trebui sa cureti frigiderul si care sunt cele mai bune metode

Frigiderul este obiectul care functioneaza non stop, iar igiena dinauntrul lui este foarte importanta pentru alimentele pe care le depozitezi.

ADIO!. A MURIT una dintre cele mai indragite prezentatoare TV din Romania! Durere fara margini

Prezentatoarea Carmen State s-a stins din viata la varsta de 51 de ani. Anuntul a fost facut pe o retea de socializare. Adio, Carmen State! Dumnezeu sa te odihneasca in pace! Carmen State,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )