Libnet.ro
UNICEF

19:45

Mercador devine Olx: ce schimbari aduce rebrandingul in Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Mercador devine Olx: ce schimbari aduce rebrandingul in Romania

Mercador, cel mai mare site de anunturi din Romania, s-a rebranduit peste noapte in Olx. ro . Dupa investitii masive in publicitate offline, site-ul de anunturi Mercador. ro si-a schimbat numele, devenind Olx. ro. continuă pe Wall-Street Ro

Mercador devine Olx: ce schimbari aduce rebrandingul celui mai mare site de anunturi din Romania

Mercador, cel mai mare site de anunturi din Romania, s-a rebranduit peste noapte in Olx. ro . Dupa investitii masive in publicitate offline, site-ul de anunturi Mercador. ro si-a schimbat numele, devenind Olx. ro.

De ce mercador.ro devine olx.ro - Culisele unui rebranding ciudat si (poate) neinspirat

Site-ul de anunturi mercador. ro e prezent des in vietile noastre, fie prin foarte multe reclame de la TV, fie prin faptul ca noi sau prietenii nostri au obiecte de vanzare acolo. Cu atat mai surprinzatoare e decizia de a schimba numele din mercador in olx. ro, care suna mai degraba a medicament sau a companie de curierat. Explicatia tine de strategia grupului sud-african Naspers care detine mercador si care a decis de la centru sa faca un rebranding in multe tari, fara a face studii locale pentru a vedea cum suna olx si daca e oportun sa faca modificarea. Numele OLX provine din expresia online exchange.

De ce Mercador devine OLX.ro? Unificare de brand in cadrul Naspers

Mercador. ro a devenit astazi OLX. ro. Miscarea poate parea surprinzatoare, mai ales in urma investitiilor in publicitate din ultimul an, dar grupul sud-african Naspers, care controleaza Mercador. ro a dorit unificarea de brand la nivel global.

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )