Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mercador devine Olx: ce schimbari aduce rebrandingul celui mai mare site de anunturi din Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Mercador devine Olx: ce schimbari aduce rebrandingul celui mai mare site de anunturi din Romania

Mercador, cel mai mare site de anunturi din Romania, s-a rebranduit peste noapte in Olx. ro . Dupa investitii masive in publicitate offline, site-ul de anunturi Mercador. ro si-a schimbat numele, devenind Olx. ro. continuă pe Wall-Street Ro

Mercador devine Olx: ce schimbari aduce rebrandingul in Romania

Mercador, cel mai mare site de anunturi din Romania, s-a rebranduit peste noapte in Olx. ro . Dupa investitii masive in publicitate offline, site-ul de anunturi Mercador. ro si-a schimbat numele, devenind Olx. ro.

De ce mercador.ro devine olx.ro - Culisele unui rebranding ciudat si (poate) neinspirat

Site-ul de anunturi mercador. ro e prezent des in vietile noastre, fie prin foarte multe reclame de la TV, fie prin faptul ca noi sau prietenii nostri au obiecte de vanzare acolo. Cu atat mai surprinzatoare e decizia de a schimba numele din mercador in olx. ro, care suna mai degraba a medicament sau a companie de curierat. Explicatia tine de strategia grupului sud-african Naspers care detine mercador si care a decis de la centru sa faca un rebranding in multe tari, fara a face studii locale pentru a vedea cum suna olx si daca e oportun sa faca modificarea. Numele OLX provine din expresia online exchange.

De ce Mercador devine OLX.ro? Unificare de brand in cadrul Naspers

Mercador. ro a devenit astazi OLX. ro. Miscarea poate parea surprinzatoare, mai ales in urma investitiilor in publicitate din ultimul an, dar grupul sud-african Naspers, care controleaza Mercador. ro a dorit unificarea de brand la nivel global.

Povestea celui mai popular wallpaper: acesta este fotograful responsabil de fundalul Windows XP

Dupa mai bine de doisprezece ani, cortina a cazut peste Windows XP, Microsoft retragand suportul tehnic si de securitate. In schimb, compania prezinta intr-un scurt film nostalgic povestea si omul care au stat in spatele celui mai popular wallpaper din.

Mercador.ro isi schimba identitatea si devine OLX.ro

Mercador. ro, unul dintre cele mai mari site-uri de anunturi din Romania, devine Olx. ro, intr-o mutare-surpriza care va fi anuntata oficial in aceasta dimineata. Rebrandingul se face la nivel global in cadrul grupului Naspers, care detinea Mercador.

Lectiile celui mai enervant om de pe internet: cum schimba educatia unul dintre parintii securitatii online

Luis Von Ahn, creatorul CAPTCHA, cuvintele de securitate de pe internet si Duolingo, cea mai mare platforma educationala pentru limbi straine din lume vorbeste despre visurile sale de a schimba sistemul.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1896 seconds )