Libnet.ro
UNICEF

23:45

Mercador.ro isi schimba identitatea si devine OLX.ro

Adevărul Adevărul,
Mercador.ro isi schimba identitatea si devine OLX.ro

Mercador. ro, unul dintre cele mai mari site-uri de anunturi din Romania, devine Olx. ro, intr-o mutare-surpriza care va fi anuntata oficial in aceasta dimineata. Rebrandingul se face la nivel global in cadrul grupului Naspers, care detinea Mercador. continuă pe Adevărul

Site-ul de anunturi mercador.ro isi schimba numele in olx.ro

Site-ul de anunturi mercador. ro din grupul Allegro se numeste de luni olx. ro, arata un comunicat postat pe site-ul care gazduieste peste doua milioane de anunturi. Platforma online OLX are pe plan mondial 100 de milioane de utilizatori unici/luna, fiind prezenta in 107 tari. Compania organizeaza luni o conferinta de presa in care va anunta detaliile modificarii.

De ce mercador.ro devine olx.ro - Culisele unui rebranding ciudat si (poate) neinspirat

Site-ul de anunturi mercador. ro e prezent des in vietile noastre, fie prin foarte multe reclame de la TV, fie prin faptul ca noi sau prietenii nostri au obiecte de vanzare acolo. Cu atat mai surprinzatoare e decizia de a schimba numele din mercador in olx. ro, care suna mai degraba a medicament sau a companie de curierat. Explicatia tine de strategia grupului sud-african Naspers care detine mercador si care a decis de la centru sa faca un rebranding in multe tari, fara a face studii locale pentru a vedea cum suna olx si daca e oportun sa faca modificarea. Numele OLX provine din expresia online exchange.

Mercador devine Olx: ce schimbari aduce rebrandingul in Romania

Mercador, cel mai mare site de anunturi din Romania, s-a rebranduit peste noapte in Olx. ro . Dupa investitii masive in publicitate offline, site-ul de anunturi Mercador. ro si-a schimbat numele, devenind Olx. ro.

Mercador devine Olx: ce schimbari aduce rebrandingul celui mai mare site de anunturi din Romania

Mercador, cel mai mare site de anunturi din Romania, s-a rebranduit peste noapte in Olx. ro . Dupa investitii masive in publicitate offline, site-ul de anunturi Mercador. ro si-a schimbat numele, devenind Olx. ro.

Cu ce rimeaza Olx? Cu pix, cu chix133; De ce s-a rebranduit Mercador.ro

Luni dimineata, mesaj de la o colega vezi ca s-a rebranduit Mercador. ro! Intru pe site, este adevarat Mercador. ro devine OLX. ro. Ridic spranceana stanga si ma indrept catre conferinta de presa organizata de companie pentru a afla de ce.

Ponta ii transmite urari si lui Antonescu, desi il acuza ca isi schimba culoarea

Premierul Victor Ponta a transmis astazi, pe pagina de Facebook, un mesaj de Florii, urand sanatate, liniste si fericire celor care isi sarbatoresc ziua onomastica, precizand ca se refera si la cei cu numele de Crin, chiar daca tuturor ne este imposibil sa intelegem usurinta cu care isi schimba culoarea din alb in negru.

De ce Mercador devine OLX.ro? Unificare de brand in cadrul Naspers

Mercador. ro a devenit astazi OLX. ro. Miscarea poate parea surprinzatoare, mai ales in urma investitiilor in publicitate din ultimul an, dar grupul sud-african Naspers, care controleaza Mercador. ro a dorit unificarea de brand la nivel global.

Victor Ponta: Celor cu numele de Crin le urez sincer toate cele bune, chiar daca isi schimba rapid culoarea din alb in negru

Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj cu prilejul Sarbatorii Floriilor, urand sanatate, liniste si fericire celor care isi sarbatoresc ziua onomastica, precizand ca se refera si la cei cu numele .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )