Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mergea si Bopanna au debutat cu o victorie in Turneul Campionilor de la Londra

România Liberă România Liberă,
Mergea si Bopanna au debutat cu o victorie in Turneul Campionilor de la Londra

Perechea formata din tenismanul roman Florin Mergea si indianul Rohan Bopanna a invins cu 6-4, 6-3 cuplul alcatuit din gemenii americani Bob si Mike Bryan, principalii favoriti, duminica, in meciul lor de debut in Grupa Ashe/Smith de la Turneul Campionilor de la Londra, Barclays ATP World Tour Finals. continuă pe România Liberă

Turneul Campionilor: Florin Mergea, victorie impotriva fratilor Bryan

Florin Mergea si Rohan Bopanna cap de serie numaru opt) au debutat cu o victorie superba la Turneul Campionilor de la Londra, cei doi castigand partida cu fratii Bob si Mike Bryan favoriti numarul unu).

Turneul Campionilor: Florin Mergea, debut impotriva fratilor Bryan

Perechea Florin Mergea/ Rohan Bopanna Romania/India) va debuta la Turneul Campionilor de la Londra impotriva fratilor Mike si Bob Bryan Grupa A). Intra in material pentru a vedea programul zilei intai din O2 Arena.

Turneul Campionilor: Florin Mergea debut cu victorie impotriva fratilor Bryan

Debut de foc pentru Florin Mergea la Turneul Campionilor de la Londra. Mergea si indianul Rohan Bopanna au intrat in competitie, duminica seara de la ora 20:00, contra liderilor mondiali Bob si Mike Bryan.

Turneul Campionilor: victorie magnifica a dublului Florin Mergea - Rohan Bopanna impotriva fratilor Bryan!

Romanul Florin Mergea si indianul Rohan Bopanna au trecut in doua seturi de cel mai bun cuplu din lume, in prima partida de la Turneul Campionilor.

LIVE Turneul Campionilor: Florin Mergea debuteaza impotriva fratilor Bryan

Debut de foc pentru Florin Mergea la Turneul Campionilor de la Londra. Mergea si indianul Rohan Bopanna vor intra in competitie, duminica seara de la ora 20:00, contra liderilor mondiali Bob si Mike Bryan.

Turneul Campionilor: Florin Mergea debuteaza impotriva fratilor Bryan (20:00)

Debut de foc pentru Florin Mergea la Turneul Campionilor de la Londra. Mergea si indianul Rohan Bopanna vor intra in competitie, duminica seara de la ora 20:00, contra liderilor mondiali Bob si Mike Bryan.

Turneul Campionilor: Florin Mergea joaca duminica impotriva fratilor Bryan. Programul primelor doua zile

Turneul Campionilor incepe duminica la Londra, iar Florin Mergea si indianul Rohan Bopanna joaca impotriva fratilor Bryan, cel mai bun dublu din lume.

Turneul Campionilor: Djokovici si Federer, in aceeasi grupa. Horia Tecau si Florin Mergea s-au ocolit

La Londra a avut loc tragerea la sorti a grupelor de la Turneul Campionilor. Competitia se desfasoara in perioada 15-22 noiembrie.

Turneul Campionilor: Roger Federer, victorie entuziasmanta cu Tomas Berdych

Roger Federer a avut nevoie de o ora si zece minute pentru a-l invinge pe Tomas Berdych, intr-o partida contand pentru Grupa Stan Smith de la Turneul Campionilor. A fost 6-4, 6-2, pentru fostul lider mondial. In urmatoarea partida, Fedex il va intalni pe Novak Djokovic.

Turneul Campionilor: Componenta celor doua grupe la simplu

Joi seara a avut loc tragerea la sorti a celor doua grupe de la Turneul Campionilor, competitie gazduita de Londra in perioada 15-22 noiembrie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )