Libnet.ro
UNICEF

01:05

Turneul Campionilor: Componenta celor doua grupe la simplu

Online Sport Online Sport,
Turneul Campionilor: Componenta celor doua grupe la simplu

Joi seara a avut loc tragerea la sorti a celor doua grupe de la Turneul Campionilor, competitie gazduita de Londra in perioada 15-22 noiembrie. continuă pe Online Sport

Horia Tecau viseaza sa castige Turneul Campionilor: Avem tot ce ne trebuie!

Horia Tecau si Florin Mergea sunt calificati la Turneul Campionilor in proba de dublu. Tecau face echipa cu olandezul Jean Julien Rojer, dublu care e cotat cu a doua sansa la castigarea trofeului.

Turneul Campionilor: Djokovici si Federer, in aceeasi grupa. Horia Tecau si Florin Mergea s-au ocolit

La Londra a avut loc tragerea la sorti a grupelor de la Turneul Campionilor. Competitia se desfasoara in perioada 15-22 noiembrie.

Grupa de la Turneul Campionilor cu numele lui Ilie Nastase

Primul lider din istoria circuitului ATP in era Open a tenisului, Ilie Nastase, este onorat la editia din acest de la Turneul Campionilor, competitie gazduita de Londra in perioada 15-22 noiembrie.

S-au aflat dversarii pentru Horia Tecau si Florin Meregea la Turneul Campionilor

Jucatorii Horia Tecau si Florin Mergea si-au aflat, joi seara, adversarii din grupele Turneului Campionilor, competitia de dublu, de la Londra.

Turneul Campionilor: Novak Djokovic, in grupa cu Roger Federer - Cu cine vor juca Horia Tecau si Florin Mergea

Joi seara a avut loc tragerea la sorti a grupelor din cadrul Turneului Campionilor de la Londra. In Grupa A, meciul vedeta va fi cel dintre Novak Djokovic si Roger Federer, in timp ce in Grupa B ii vom avea pe Andy Murray, Rafael Nadal, Stan Wawrinka si David Ferrer. Competitia dotata cu premii totale in valoare de 7 milioane de euro se va disputa in perioada 15-22 noiembrie, in O2 Arena. Intra in material pentru a vedea cu cine vor juca pe tabloul de dublu Horia Tecau si Florin Mergea.

Turneul Campionilor in Dezbateri 2015 a ajuns la final. Cine sunt castigatorii

Finala Turneului Campionilor in Dezbateri 2015 i-a adus fata-n fata pe cei mai buni debateri romani. Dupa runde preliminarii si confruntarea finala, Serban Pitic si David Moscovici au revendicat trofeul celui mai important campionat de dezbateri dedicat specialistilor in dezbateri academice din Romania.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )