Libnet.ro
UNICEF

16:00

Merkel, Obama si Putin: Avem nevoie de o solutie politica pentru criza din Ucraina

Hotnews Hotnews,
 Merkel, Obama si Putin: Avem nevoie de o solutie politica pentru criza din Ucraina

Cancelarul german Angela Merkel, presedintele american Barack Obama si presedintele rus Vladimir Putin au decis joi gasirea unei solutii politice pentru criza din Ucraina, cat mai curand posibil, anunta Berlinul, conform AFP. continuă pe Hotnews

Ponta: Criza din USL este minora; Maine seara, dupa sedinta PNL, sper sa avem o solutie.

Premierul Victor Ponta si-a exprimat, luni, speranta ca marti seara, dupa sedinta BPN al PNL, sa se gaseasca o solutie la actuala criza din USL, el apreciind ca aceasta criza este una minora, relateaza Mediafax. Sper - maine seara e o sedinta la PNL - si sper sa avem o solutie. Criza e una minora, nu s-a intamplat nimic irevocabil, a spus Ponta, intr-o emisiune la Antena 3. Ponta a precizat ca in discutiile cu liderul PNL Crin Antonescu a expus varianta in care renunta la cea de-a patra .

Obama: Administratia Ianukovici poarta principala responsabilitate pentru violente

Administratia presedintelui Viktor Ianukovici poarta principala responsabilitate pentru violentele din Ucraina, soldate cu cel putin 26 de morti si sute de raniti, afirma presedintele Statelor Unite, Barack.

REVIEW: TP-LINK TL-PA4010Kit O solutie eficienta pentru retea prin priza

Astfel de solutii au deja cativa ani pe piata. Din pacate, pachete precum TL-PA4010KIT reprezinta in continuare un mister cand vine vorba de functionalitate. Am avut ocazia sa interactionez cu dispozitive pentru retea prin priza la scurt timp dupa ce au aparut pentru prima oara in Romania. Am urmarit tehnologia din spatele acestor aparate de pe vremea cand era inca un proiect ambiguu si greu de inteles. Primele astfel de kit-uri pe care am pus mana nu au reusit sa [].

Dragomir, atac la Gica Popescu: Are nevoie de post pentru un trai decent.

Fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat ca alegerile pentru presedintia FRF sunt doar o formalitate si ca Gheorghe Popescu va fi numit presedinte. El este de parere ca Popescu are nevoie de post pentru un trai decent, conform Mediafax. Alegerile de la FRF s-au nascut moarte. S-au nascut degeaba. Presedintele este ales, va fi si numit. El va fi Gica Popescu, daca nu are vreun ghinion, Doamne fereste, pe 25 februarie. Dar sa stiti ca avandu-i pe Mircea .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )