Libnet.ro
UNICEF

20:00

Dragomir, atac la Gica Popescu: Are nevoie de post pentru un trai decent.

România Liberă România Liberă,
Dragomir, atac la Gica Popescu: Are nevoie de post pentru un trai decent.

Fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat ca alegerile pentru presedintia FRF sunt doar o formalitate si ca Gheorghe Popescu va fi numit presedinte. El este de parere ca Popescu are nevoie de post pentru un trai decent, conform Mediafax. Alegerile de la FRF s-au nascut moarte. S-au nascut degeaba. Presedintele este ales, va fi si numit. El va fi Gica Popescu, daca nu are vreun ghinion, Doamne fereste, pe 25 februarie. Dar sa stiti ca avandu-i pe Mircea . continuă pe România Liberă

VIDEO Gica Popescu, despre campania pentru sefia FRF: Am vrut respect, dar nu s-a intamplat asa

Gica Popescu, candidatul la sefia Federatiei Romane de Fotbal cotat cu cele mai mari sanse, este dezamagit de evolutia campaniei pentru alegerile din 5 martie. Acesta spune ca desi este atacat de ceilalti contracandidati, va continua sa le raspunda cu respect. Ultimul intrat in cursa este Gheorghe Chivorchian, care si-a lansat, luni, candidatura, pe o lista din care mai fac parte Gheorghe Popescu, Razvan Burleanu, Marcel Puscas si Vasile Avram.

Sapte candidati la alegerile FRF: Cine se va lupta cu Gica Popescu.

Sapte candidati s-au inscris oficial la alegerile pentru presedintia FRF, care vor avea loc in cadrul Adunarii Generale din 5 martie. Depunerea dosarelor la Casa Fotbalului se poate efectua pana la sfarsitul zilei de luni, ora 24. Gica Popescu, principalul candidat la presedintia FRF va avea sase contracandidati, ultimul dintre ei fiind Gheorghe Chivorchian, care si-a depus candidatura azi. Chivorchian a fost presedintele cluburilor FCM Bacau, Ceahlaul Piatra-Namt si Poli .

IML: Becali are nevoie urgenta de operatie la coloana cervicala. Detinutul nu poate fi operat intr-un spital penitenciar

Gigi Becali nu poate fi operat intr-un spital penitenciar. Potrivit raportului medico-legal, Becali are nevoie urgenta de operatie la coloana cervicala. Acest lucru inseamna ca finantatorul Steleiar trebui.

Gica Popescu, primit ca un presedinte la Federatia Spaniola de fotbal. Baciul a discutat cu cel care-l va inlocui pe Platini

Gheorghe Popescu si-a luat rolul in serios si a fost intr-un turneu de documentare la cele mai importante federatii de fotbal din Europa, trecand pe rand, prin Italia, Germania, Olanda si Spania.

Sapte candidati inscrisi pentru postul de presedinte al FRF. Concurent-surpriza, in ultima zi, pentru Gica Popescu

Azi a fost ultima zi de depunere a dosarelor candidatilor la postul de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, pentru alegerile programate pe 5 martie.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )