Libnet.ro
UNICEF

18:45

MESAJE DE CRACIUN. Cele mai inspirate MESAJE, URARI, SMS-uri de CRACIUN pentru cei dragi

Antena3 Antena3,
MESAJE DE CRACIUN. Cele mai inspirate MESAJE, URARI, SMS-uri de CRACIUN pentru cei dragi

MESAJE DE CRACIUNCraciun fericit pentru cei mai buni parinti din lume! Va multumesc ca ati fost alaturi de mine de fiecare data cand am avut nevoie. Craciun fericit, mama si tata! MESAJE DE. continuă pe Antena3

Inchirieri-Masini.ro - servicii pe care le poti accesa din cele mai variate motive

Motivele pentru care serviciile rent a car Bucuresti sunt atat de mult solicitate pot fi numeroase. Fiecare persoana are anumite nevoi si obiective de indeplinit pe care fara o masina la dispozitie nu le poate realiza, respectiv, nu le poate atinge.

VIDEO! Una dintre cele mai populare vloggerite de la noi a fost abuzata de propriul tata! Am zis ca nu mai scap

Cristina este una dintre cele mai populare vlogerite de la noi si, desi a vorbit de nenumarate ori despe viata ei in mediul online, ba chiar le-a dat si sfaturi fetelor, nu a avut niciodata curajul sa.

MESAJE DE CRACIUN. SMS-uri si URARI DE CRACIUN pentru cei dragi

Sarbatorile de Iarna sunt momentul perfect in care sa le reamintesti celor dragi cat de mult ii iubesti. Trimite-le tuturor prietenilor si rudelor un MESAJ DE CRACIUN.

Rezervarile FlixBus pentru Craciun, in crestere cu 60%. Cele mai populare destinatii de Anul Nou

Compania FlixBus a inregistrat o crestere de 60% a numarului de rezervari pentru calatoriile din perioada Craciunului si a Anului Nou fata de 2017. Pentru a face fata cererii ridicate din perioada Sarbatorilor, furnizorul de mobilitate a marit.

TOP: Cele mai frumoase filme de Craciun. Singur acasa e pe lista

Perioada sarbatorilor de iarna este numai potrivita pentru a te odihni si a-ti incarca bateriile astfel incat sa incepi noul an cu forte proaspete. Pentru cei care anul acesta au spus pas activitatilor sportive de iarna si au decis sa se relaxeze.

Cele mai delicioase SARMALE de Craciun: Trei retete cu care iti vei uimi invitatii! (FOTO)

Sarmelele sunt asteptate cu nerabdare de romani in zilele de sarbatoare, mai ales dupa un post lung, cum este cel al Craciunului. Sarmaua un preparat culinar din carne tocata de obicei de porc, dar si de.

RETETA. Cel mai bun cozonac traditional pentru Craciun! Cum il facem si de ce avem nevoie

Vorbim despre cozonaci, cand ar trebui si cate felii avem voie sa mancam pentru a nu ne ingrasa. Medicul endocrinolog cu specializare in nutritie Andreea Suvoiala a vorbit laSfat de Sanatate.

5 idei de vacante in luna ianuarie: de la plaje exotice, la cele mai frumoase statiuni montane

Dupa un an agitat, multi dintre noi visam la o vacanta in care sa ne relaxam, sa ne facem ordine in ganduri si sa ne punem pe hartie planurile pentru noul an. Luna ianuarie este excelenta pentru calatorii, intr-un decor cu totul nou plaje exotice sau.

Cele mai vechi piramide din lume nici macar nu sunt in Egipt

In secolul 20, colonistii danezi au fost primii europeni care au descoperit situl Gunung Padang, cel mai mare sit megalitic din Asia de Sud-Est. Ceea ce nu stiau era ca acolo era posibil sa se.

Alerta meteo: Schimbare ULUITOARE a vremii in Romania! Care sunt regiunile cele mai afectate

In taravremeavremea va continua sa fie rece, geroasa in orele diminetii in nord si in centru, iar noaptea local si in sud. Temperaturile maxime se vor incadra intre -7 si 3 grade, iar cele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )