Libnet.ro
UNICEF

01:05

MESAJE DE SFANTUL ION 2018. Trimiteti urari si felicitari celor care isi serbeaza onomastica

Antena3 Antena3,
MESAJE DE SFANTUL ION 2018. Trimiteti urari si felicitari celor care isi serbeaza onomastica

Crestinii ortodocsi de pretutindeni sarbatoresc in fiecare an, in data de 7 ianuarie, Soborul Sfantului Ioan Botezatorul. continuă pe Antena3

URARI DE SFANTUL ION. Mesaje pe care le puteti trimite familiei si prietenilor

Crestinii ortodocsi de pretutindeni sarbatoresc in fiecare an, in data de 7 ianuarie, Soborul Sfantului Ioan Botezatorul.

MESAJE DE SFANTUL ION. Cele mai frumoase MESAJE de SFANTUL ION pentru cei dragi

Crestinii ortodocsi de pretutindeni sarbatoresc in fiecare an, in data de 7 ianuarie, Soborul Sfantului Ioan Botezatorul, fiul Elisabetei si al preotului Zaharia,.

SFANTUL ION. Traditii si obiceiuri inedite de SFANTUL ION

Ziua Sfantului Ioan Botezatorul, sarbatorita pe 7 ianuarie,reprezintaincheierea oficiala a sarbatorilor de iarnadeschise la Sfantul Nicolae,.

SFANTUL ION. Ce trebuie sa faci de Sfantul Ion ca sa iti mearga bine tot anul

Soborul Sfantului Proroc Ioan Botezatorul si inaintemergatorul Domnului are loc a doua zi dupa Boboteaza, la 7 ianuarie, potrivit obiceiului ca dupa marile praznice.

Ce trebuie sa faci in dimineata zilei de Sfantul Ion ca sa iti mearga bine tot anul

Soborul Sfantului Proroc Ioan Botezatorul si inaintemergatorul Domnului are loc a doua zi dupa Boboteaza, la 7 ianuarie, potrivit obiceiului ca dupa marile praznice.

SFANTUL ION, 7 ianuarie. Cea mai puternica rugaciune! Te apara de rele si iti aduce liniste in casa

SFANTUL ION, 7 ianuarie. Crestinii ortodocsi de pretutindeni sarbatoresc in fiecare an, in data de 7 ianuarie, Soborul Sfantului Ioan Botezatorul, fiul Elisabetei si al preotului.

Vreme calda de Boboteaza si Sfantul Ion: Temperaturile vor atinge si 15 grade Celsius

Vremea in weekend va fi in general calda, cu temperaturi mai mari decat ar fi normal pentru aceasta perioada. Sambata, de Boboteaza, maximele vor fi intre 8 si 14 grade Celsius, iar duminica temperatura va atinge si 15 grade in Bucuresti, relateaza News. ro. Cerul va fi mai mult innorat in general, dar vor fi precipitatii de scurta durata in nord si va fi prezenta ceata.

Cum va fi vremea de Boboteaza si de Sfantul Ion. Anunt de ultima ora de la meteo

Un val de are cald avanseaza tot mai mult spre tara noastra. De Boboteaza, cand ar trebuie sa fie frig, vom avea parte de temperaturi de primavara. Meteorologii prognozeaza pentru sambata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )