Libnet.ro
UNICEF

14:30

Mesajul care explica motivul atacului din Boston. De ce au comis fratii Tsarnaev atentatul

Antena3 Antena3,
Mesajul care explica motivul atacului din Boston. De ce au comis fratii Tsarnaev atentatul

Atentatul de la maratonul din Boston ar fi fost comis ca o razbunare pe Statele Unite pentru atacuri impotriva musulmanilor. Djokar Tarnaev, suspectat ca a comist atentatul, a scrijelit un mesaj pe barca in. continuă pe Antena3

Presupusul atentator din Boston a lasat un mesaj pe peretii barcii in care s-a ascuns de politie: Cind ataci un musulman, ii ataci pe toti musulmanii

Djohar Tsarnaev, acuzat de autoritatile americane ca este autorul atentatelor de la Maratonul din Boston, a scris cu markerul un mesaj de adio pe ambarcatiunea in care se ascundea de politie, anunta CBS News.

Atentatul din Boston. Johar Tarnaev: o RAZBUNARE pe SUA pentru atacuri impotriva musulmanilor.

Johar Tarnaev, suspectat de comiterea dublului atentat cu bomba la maratonul din Boston, a scris intr-un mesaj ca atacul reprezinta o razbunare pentru ceea ce el considera drept atacuri din partea Statelor Unite impotriva musulmanilor in Afganistan si Irak, a declarat un oficial, citat de CNN, potrivit Mediafax. Tarnaev a spus sustinut aceste lucruri despre atentat intr-un mesaj scrijelit de mana, gasit in barca in care a fost capturat, in gradina din spatele unei case din Watertown, in statul .

Ponta: Romania, tara care explica de ce nu se poate.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, cu privire la proiectele economice blocate de stat de ani de zile, ca isi doreste ca Romania sa depaseasca stadiul de tara care explica de ce nu se poate. Rompetrol, e cel mai proaspat. Din 2006 ni se tot explica de ce nu se poate, pana cand ne-am trezit ca suntem aproape de insolventa . La fel chestia despre sursele de energie, a afirmat Victor Ponta. Premierul a adaugat, de asemenea, in problema gazelor de sist, ca in acest moment se va .

Algabeth SGI, marmura si granit lanseaza campania Stii care sunt suprafetele esentiale ...

Algabeth SGI, marmura si granit lanseaza campania Stii care sunt suprafetele esentiale din casa ta? Afla acum!. Prin aceasta campanie, Algabeth SGI marcheaza faptul ca a devenit membru operational Stone Group International, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata europeana de extractie si aplicatii de piatra naturala. Campania Stii care sunt suprafetele esentiale din casa ta?Afla acum! are rol educational pentru consumatorul final, componenta sa principala se gaseste pe .

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )