Libnet.ro
UNICEF

14:00

Mesajul emotionant al filosofului Mihai Sora la disparitia Regelui Mihai

B1 B1,
Mesajul emotionant al filosofului Mihai Sora la disparitia Regelui Mihai

Mihai Sora a scris un mesaj emotionant la disparitia Regelui Mihai I. Filosoful a sustinut ca fostul suveran a fost un suflet curat, o fiinta care si-a pastrat inocenta de-a lungul intregii. continuă pe B1

Mihai Sora: Regele Mihai avea maretia maiestatii: simple, zambitoare, calde. Pentru mine a fost un suflet apropiat

Filosoful si eseistul Mihai Sora a scris pe Facebook cateva ganduri la disparitia regelui Mihai I pe care l-a iubit, numindu-l un suflet apropiat, curat, care si-a pastrat inocenta de-a lungul vietii si care avea maretia maiestatii: simple, zambitoare, calde.

REGELE MIHAI A MURIT. Mesajul emotionant transmis de principele Nicolae

Regele Mihai I al Romaniei a murit astazi, la ora 13, ora Romaniei, la resedinta privata din Elvetia. Nepotul Regelui Mihai, Nicolae, care a fost scos anul trecut din linia de.

Radu Banciu: Disparitia Regelui Mihai e un moment istoric. in ultimii 50 de ani, Romania nu s-a mai despartit de niciun alt personaj de asemenea calibru (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre moartea Regelui Mihai. Moartea Majestatii Sale Regele Mihai, la 96 de ani, in Elvetia, pune capat.

Ce pierde Familia Regala, odata cu disparitia Regelui Mihai

Regele Mihai I a murit marti 5 decembrie, la ora 13. 00, la locuinta sa din Aubonne Elvetia), la varsta de 96 de ani. La capataiul sau s-a aflat, pana in ultima clipa, principesa.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )