Libnet.ro
UNICEF

19:15

Radu Banciu: Disparitia Regelui Mihai e un moment istoric. in ultimii 50 de ani, Romania nu s-a mai despartit de niciun alt personaj de asemenea calibru (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Disparitia Regelui Mihai e un moment istoric. in ultimii 50 de ani, Romania nu s-a mai despartit de niciun alt personaj de asemenea calibru (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre moartea Regelui Mihai. Moartea Majestatii Sale Regele Mihai, la 96 de ani, in Elvetia, pune capat. continuă pe B1

Mesajul emotionant al filosofului Mihai Sora la disparitia Regelui Mihai

Mihai Sora a scris un mesaj emotionant la disparitia Regelui Mihai I. Filosoful a sustinut ca fostul suveran a fost un suflet curat, o fiinta care si-a pastrat inocenta de-a lungul intregii.

Ce pierde Familia Regala, odata cu disparitia Regelui Mihai

Regele Mihai I a murit marti 5 decembrie, la ora 13. 00, la locuinta sa din Aubonne Elvetia), la varsta de 96 de ani. La capataiul sau s-a aflat, pana in ultima clipa, principesa.

Ion Iliescu, la moartea Regelui Mihai: Relatia noastra nu a fost simpla. A trecut peste dezamagiri si a devenit avocatul Romaniei in efortul de integrare in UE

Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu si-a exprimat marti, intr-o postare pe blogul personal, regretul fata de disparitia regelui Mihai, despre care a spus ca si-a facut datoria cu onoare si a luat decizii determinante pentru viitorul tarii. Iliescu a amintit si de faptul ca relatia sa cu Regele Mihai nu a fost simpla, dar a pus acest lucru pe seama vremurilor agitate ale inceputului tranzitiei.

Radu Tudor, dupa moartea Regelui Mihai: Un examen foarte greu pentru Romania

Moartea Regelui Mihai reprezinta un examen urias pentru Romania. Intr-un moment in care marlania, ura, atacul la persoana, lipsa marilor proiecte de tara si gustul amar fata de politica domina societatea noastra,.

Ce spune istoricul Stelian Tanase, cunoscut monarhist, despre importanta Regelui Mihai pentru istoria Romaniei

Istoricul Stelian Tanase, unul dintre cei mai cunoscuti monarhisti romani, a scris, dupa anuntul privind moartea Regelui Mihai ca disparitia acestuia marcheaza definitiv, ca o borna kilometrica, o epoca intrega din istoria noastra.

Margareta este numita Regina, iar Radu Principe Constort al Romaniei, intr-un document difuzat intre apropiatii Casei Regale, cu o saptamana inainte de decesul Regelui Mihai (FOTO)

Moartea Regelui Mihai era asteptata de saptamana trecuta, cand Alianta Nationala pentru Restaurarea Monarhiei ANRM) a difuzat intre apropiatii Casei Regale un document intitulat Marea Tr.

Margareta este numita Regina, iar Radu Principe Consort al Romaniei, intr-un document difuzat intre apropiatii Casei Regale, cu o saptamana inainte de decesul Regelui Mihai (FOTO)

Moartea Regelui Mihai era asteptata de saptamana trecuta, cand Alianta Nationala pentru Restaurarea Monarhiei ANRM) a difuzat intre apropiatii Casei Regale un document intitulat Marea Tr.

MOMENT IMPRESIONANT! Reactia lui Klaus Iohannis la aflarea vestii mortii Regelui Mihai

Presedintele Klaus Iohannis a avut o prima reactie dupa ce Familia Regala a anuntat decesul Regelui Mihai. Prezent la intalnirea cu ambasadorii statelor membre UE acreditati la Bucuresti,.

Radu Banciu: Nicolae Liviu Dragnea are destul de multe lucruri in comun cu nea Nicu Ceausescu (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu reactiile unor social-democrati la decizia liderilor partidului de a organiza un miting impotriva asa-zisului stat.

Moartea Regelui Mihai / Prima reactie a lui Nicolae, principele scos din linia de succesiune: Nepotul Regelui va participa la funeraliile

Nepotul Regelui Mihai, Nicolae, care a fost scos anul trecut din linia de succesiune, a anuntat pe contul sau de Facebook ca va participa la funeraliile Regelui Mihai, decedat astazi in Elvetia.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )