Libnet.ro
UNICEF

16:00

Mesajul emotionant al lui Dumitru Prunariu, dupa moartea nepoatei sale

Antena3 Antena3,
Mesajul emotionant al lui Dumitru Prunariu, dupa moartea nepoatei sale

Dumitru Prunariu spune ca nu a dorit ca moartea nepoatei sale sa devina subiect de dezbateri interminabile la televiziuni, in conditiile in care familia nu acuza pe nimeni de producerea tragediei, si face un apel. continuă pe Antena3

Ministerul Sanatatii, ancheta dupa moartea nepoatei lui Prunariu: Ambulanta nu ar fi transportat pacienta la spital

Ministerul Sanatatii a demarat o ancheta dupa moartea nepoatei cosmonautului Dumitru Prunariu, informeaza B1 TV. Copilul a fost plecat cu familia intr-o tabara pe Dunare si apoi cateva zile la Mamaia. La.

Ministerul Sanatatii, ancheta dupa moartea nepoatei lui Prunariu: Ambulanta nu ar fi transportat pacienta la spital (VIDEO)

Ministerul Sanatatii a demarat o ancheta dupa moartea nepoatei cosmonautului Dumitru Prunariu, informeaza B1 TV. Copilul a fost plecat cu familia intr-o tabara pe Dunare si apoi cateva zile la Mamaia. La.

Ancheta dupa moartea nepoatei cosmonautului Dumitru Prunariu. Ministerul Sanatatii a facut anuntul

Ministerul Sanatatii a declansat o ancheta in cazul mortii nepoatei lui Dumitru Prunariu, primul cosmonaut roman. Fata, in varsta de 11 ani, a murit de meningita la doar cateva ore dupa ce fusese.

Ministerul Sanatatii, ancheta dupa moartea nepoatei lui Prunariu

Ministerul Sanatatii ar fi demarat o investigatie, dupa ce nepoara cosmonatului Dumitru Prunariu a murit de meningita. Astfel, ministerul ancheteaza daca medicul de pe ambulanta care a consultat prima data copila a actionat corect, potrivit B1 TV.

Dosar penal dupa decesul nepoatei lui Dumitru Prunariu

Procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti au deschis un dosar in legatura cu moartea suspecta a nepoatei cosmonautului Dumitru Prunariu. Potrivit Biroului de presa al Parchetului Capitalei,.

Prunariu: Nu acuzam pe nimeni de moartea nepoatei mele

Cosmonautul Dumitru Prunariu spune ca nu a dorit ca moartea nepoatei sale sa devina subiect de dezbateri interminabile la televiziuni, in conditiile in care familia nu acuza pe nimeni de producerea tragediei, si face un apel catre mass media sa permita membrilor familiei sa o planga pe micuta in liniste.

Dosar penal pentru moarte suspecta deschis dupa decesul nepoatei lui Dumitru Prunariu

Parchetul Capitalei a deschis dosar penal pentru moarte suspecta si investigheaza decesul nepoatei cosmonautului Dumitru Prunariu. Fetita in varsta de 11 ani a murit duminica la Spitalul Matei Bals, din Capitala, la cateva ore dupa ce fusese internata si diagnosticata cu meningita, informeaza Mediafax.

Dosar penal in cazul nepoatei lui Dumitru Prunariu, care a murit de meningita dupa ce un echipaj al ambulantei a spus ca are enterocolita

Dosar penal pentru moarte suspecta in cazul nepoatei de 11 ani a cosmonautului Dumitru Prunariu care a murit fulgerator duminica, la doua ore dupa ce a fost internata la Institutul Matei Bals din Capitala cu meningita. Conform procedurilor, Spitalul a sesizat procurorii si politistii de la Omoruri cu privire la acest caz.

Dosar PENAL in cazul decesului nepoatei cosmonautului Dumitru Prunariu

Parchetul Tribunalului Bucuresti a deschis un dosar de moarte suspecta in cazul nepoatei in varsta de 11 ani a cosmonautului Dumitru Prunariu, care a decedat la cateva ore dupa ce a fost internata la Institutul Matei Bals, unde a fost diagnosticata cu meningita. Ancheta a fost deschisa dupa o sesizare facuta de Spitalul Colentina, intrucat acolo este morga unde a fost dusa copila.

De ce cazul nepoatei lui Dumitru Prunariu nu a fost considerat o urgenta medicala. Explicatia directorului Ambulantei

Cazul nepoatei lui Dumitru Prunariu nu a fost considerat o urgenta medicala, explica directorul Ambulantei. Alice Grasu spune ca, la primul consult, fata nu a prezentat simptome grave. in plus, doctorul trimis.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )