Libnet.ro
UNICEF

20:15

Mesajul lui Klaus Iohannis de Anul Nou: Dragi romani, nu va pierdeti increderea in Romania. VIDEO

România Liberă România Liberă,
Mesajul lui Klaus Iohannis de Anul Nou: Dragi romani, nu va pierdeti increderea in Romania. VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis le transmite romanilor, in mesajul de Anul Nou, sa nu isi piarda increderea in Romania. continuă pe România Liberă

Mesajul presedintelui Klaus Iohannis de Anul Nou: Nu va pierdeti increderea in Romania! Progresele facute pana acum nu trebuie incetinite VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis ii roaga pe romani sa nu-si piarda increderea in tara lor, precizand ca mai sunt multe lucruri de facut si acestea necesita un efort colectiv.

Mesajul presedintelui Iohannis de Anul Nou: Dragi romani, nu va pierdeti increderea in Romania! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a postat sambata dimineata pe pagina sa de Facebook un mesaj video cu ocazia noului an, in care transmite cetatenilor romani sa nu isi piarda increderea .

Dragi romani, nu va pierdeti increderea in Romania!

Presedintele Klaus Iohannis le transmite cetatenilor tarii noastre, in mesajul de Anul Nou, sa nu isi piarda increderea in Romania, precizand ca avem inca multe de facut.

Sorin Grindeanu: Am primit un SMS de la un numar necunoscut cu mesajul Succes. Klaus Iohannis. L-am sunat pe Dragnea sa imi confirme numarul

Premierul desemnat Sorin Grindeanu a declarat vineri, ca raspuns la o intrebare, ca a primit vestea ca desemnarii sale ca premier de catre Klaus Iohannis printr-un SMS trimis de pe un numar necunoscut. Mesajul continea urmatorul text Succes. Klaus Iohannis. Grindeanu a precizat ca l-a contactat pe liderul PSD Liviu Dragnea ca sa ii confirme ca numarul de telefon este, intr-adevar al sefului statului, dupa care a trimis drept raspuns un mesaj de multumire. Inainte de rasopunde la intrebarea pusa de jurnalisti, Liviu Dragnea i-a soptit premierului desemnat: Spune cum ai aflat.

Traian Basescu il critica dur pe Klaus Iohannis: Din respect pentru romani trebuia sa anuntati desemnarea noului premier intr-o declaratie personala de la Cotroceni

Traian Basescu a criticat dur modul in care seful statului, Klaus Iohannis, a gestionat anuntul desemnarii lui Sorin Grindeanu pentru formarea unui nou Executiv.

2016 a fost dificil, dar aceste greutati ne-au permis sa fim alaturi unii de altii. Mesajul lui VLADIMIR PUTIN de Anul Nou

Vladimir Putin a anuntat in mesajul transmis de Anul Nou ca 2016 a fost un an greu, dar care i-a facut pe ruti sa fie uniti. Acesta l-a considerat un an dificil, dar promitator, iar pentru viitor.

Mesajul lui Ciolos de Anul Nou: Prosperitatea ne implineste atunci cand este construita cu onestitate si cu munca cinstita

Premierul Dacian Ciolos a afirmat sambata, in mesajul de Anul Nou postat pe Facebook, ca le doreste romanilor de pretutindeni mai multa incredere si forta de a recunoaste ca prosperitatea ne implineste atunci cand este construita cu onestitate si cu munca cinstita.

Klaus Iohannis a mers la Sibiu, pentru Anul Nou si petrece noaptea la Cisnadioara

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la Sibiu si, potrivit unor surse locale, cel mai probabil, va petrece Revelionul la Cisnadioara, la casa consulului onorific al Austriei la Sibiu, Andreas Huber, alaturi de cativa prieteni apropiati, la fel ca in 2014, cand a devenit presedinte.

Klaus Iohannis a mers la Sibiu, pentru Anul Nou. Va merge apoi la Cisnadioara

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la Sibiu si, potrivit unor surse locale, cel mai probabil, va petrece Revelionul la Cisnadioara, la casa consulului onorific al Austriei la Sibiu, Andreas Huber, alaturi de cativa prieteni apropiati, la fel ca in 2014, cand a devenit presedinte.

SURSE: Klaus Iohannis NU anunta joi numele premierului! Guvernul va fi instalat dupa Anul Nou

Klaus Iohannis a avut joi o intalnire cu Sorin Grindeanu, iar surse din Administratia Prezidentiala au precizat ca, cel mai probabil, presedintele nu va face, astazi, 29 decembrie, anuntul in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )