Libnet.ro
UNICEF

16:15

Mesajul lui Klaus Iohannis, cu prilejul Zilei Politiei Romane: Va urez multa putere de munca in indeplinirea sarcinilor zilnice

B1 B1,
Mesajul lui Klaus Iohannis, cu prilejul Zilei Politiei Romane: Va urez multa putere de munca in indeplinirea sarcinilor zilnice

Cu prilejul zilei Politiei Romane, presedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, tuturor, comandantilor, politistilor si angajatilor Politiei, un mesaj de apreciere fata de eforturile depuse in deplinirea. continuă pe B1

Mesajul lui Iohannis de ziua Politiei Romane

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, un mesaj cu prilejul zilei Politiei Romane, prin care a aratat ca seriozitatea si profesionalismul de care dau dovada cei care lucreaza in acest sistem, in aplicarea legii, arata ca Politia Romana este o institutie responsabila, sigura si de incredere, informeaza Mediafax.

De Zilei Politiei Romane, Gabriel Oprea a premiat cei mai buni politisti

De Zilei Politiei Romane, ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea i-a premiat pe cei mai buni politisti romani, care s-au remarcat anul trecut prin devotament si profesionalism in indeplinirea atributiilor.

Gabriel Oprea, la evenimentele pentru marcarea Zilei Politiei: Spiritul civic e foarte important pentru societate

Vicepremierul Gabriel oprea, ministrul pentru securitate nationala, a participat, duminica, la evenimentele prilejuite de marcarea Zilei Politiei Romane desfasurate in Parcul Tineretului. Ministrul a.

Gabriel Oprea, la evenimentele pentru marcarea Zilei Politiei: Spiritul civic e foarte important pentru societate (VIDEO)

Vicepremierul Gabriel oprea, ministrul pentru securitate nationala, a participat, duminica, la evenimentele prilejuite de marcarea Zilei Politiei Romane desfasurate in Parcul Tineretului. Ministrul a.

Alexandra Sandru: Klaus Iohannis, comunicator slab, preocupat mai mult de protocol decat de mesajul care ajunge la cei pe care ii reprezinta - romanii

Se implinesc trei luni de cand Klaus Iohannis a fost investit in functia de presedinte al Romaniei. in numeroasele vizite pe care acesta le-a intreprins Iohannis a avut un singur moment de stralucire si anume.

Klaus Iohannis, invitat la dineul dat in cinstea zilei de nastere a Principesei Margareta: Este primul presedinte care participa la un dineu la Castelul Peles

Presedintele Klaus Iohannis si prima-doamna a Romaniei, Carmen Iohannis, vor lua parte, maine seara, la invitatia Familiei Regale, la un dineu oficial care va avea loc la Castelul Peles, Sinaia, cu ocazia zilei de nastere a Principesei Margareta.

Clipul zilei: Mihai Bendeac a fost la Bruxelles la conferinta de presa a lui Klaus Iohannis

Mihai Bendeac ironizeaza sensibilitatea lui Klaus Iohannis la telefoanele mobile care suna in timpul conferintelor.

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa vor participa la dineul organizat de ziua Principesei Margareta

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen Iohannis, vor participa, la invitatia Familiei Regale, la dineul oficial care va avea loc, miercuri seara, la Castelul Peles, cu ocazia zilei de nastere a.

FOTO Ziua Politiei Romane, sarbatorita la Botosani in fata Muzeului de Istorie cu mascati si criminalisti. Se implinesc 193 de la infiintarea Politiei Romane

Astazi se implinesc 193 de ani de la infiintarea Politiei Romane. La Botosani a fost organizata pe Pietonalul Unirii, Ziua Portilor Deschise, fiind prezentate arme si ustensile din dotarea politistilor botosaneni.

Ziua Politiei Romane sarbatorita si la Satu Mare

Politia satmareana a imbracat haine festive miercuri cu ocazia implinirii a 193 de ani de atestare documentara a Politiei Romane ocazie cu care a a organizat astazi o serie de evenimente, menite sa marcheze Ziua Politiei Romane.

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )