Libnet.ro
UNICEF

06:45

Mesajul presedintelui Iohannis, in urma celui mai sangeros atentat din SUA

Antena3 Antena3,
Mesajul presedintelui Iohannis, in urma celui mai sangeros atentat din SUA

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, pe Facebook, un mesaj de condoleante, in urma tragediei de la clubul din Orlando, Statele Unite, in care au murit 50 de persoane. Sunt profund. continuă pe Antena3

Nou bilant al atacului armat din Florida, cel mai sangeros din istoria SUA: 50 de morti si 53 de raniti

Autorul, identificat drept Omar Mateen, american de origine afgana --------- *ACTUALIZARE 18:25 Atacul armat dintr-un club gay din Orlando, Florida, s-a soldat cu 50 de morti - cel mai sangeros din istoria SUA - si circa 53 de raniti, a anuntat astazi primarul orasului, Buddy Dyer, transmite AFP. Autorul atacului, care a fost ucis in schimbul de focuri cu politia, a fost identificat de mai multe posturi de televiziune drept Omar Mateen, un cetatean american de origine afgana. *ACTUALIZARE 16:20 SUA: 20 de morti si 42 de raniti in atacul armat din clubul de noapte din Orlando, Florida *ACTUALIZARE 13:37 Politia a anuntat ca atacatorul este mort.

Constructia celui mai lung pod din sticla se apropie de sfarsit. Cum arata acesta (VIDEO)

Constructia celui mai lung pod din sticla in provincia chineza Hunan, se apropie de sfarsit, cu o lungime totala de aproximativ 430 de metri si o latime de circa 6 metri. Acesta este cel mai lung pod.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )