Libnet.ro
UNICEF

16:16

Mesajul unei eleve pentru Ministerul Educatiei: Cum sa invatam cand traim cu incertitudinea ca ne putem infecta si sa nu mai dam bacalaureatul?

Adevărul Adevărul,
Mesajul unei eleve pentru Ministerul Educatiei: Cum sa invatam cand traim cu incertitudinea ca ne putem infecta si sa nu mai dam bacalaureatul?

O eleva de clasa a XII-a, din judetul Suceava, a adresat o scrisoare deschisa Ministerului Educatiei in care descrie cu sinceritate anxietatea care o incearca pentru ca in contextul pandemiei de COVID-19 trebuie sa sustina examenul de Bacalaureat. continuă pe Adevărul

DOCUMENT Cum se incheie mediile elevilor. Masurile prevazute de Ministerul Educatiei pentru reluarea cursurilor

Ministerul Educatiei a aprobat masurile cu privire la reluarea cursurilor dupa incheierea starii de urgenta. Asa cum a declarat ministrul Educatiei, vor veni la scoala numai elevii din clasele a VIII-a si a XII-a, incepand cu 2 iunie, pentru a se pregati pentru examenele nationale. Vor fi maximum 10 elevi intr-o clasa, cu masca si manusi, iar clasele vor fi dezinfectate dupa fiecare grupa. Vezi in text cum se vor incheia mediile elevilor.

Evaluare Nationala 2020. Al treilea set de modele de subiecte, publicat de Ministerul Educatiei

Ministerul Educatiei a publicat noi modele de testare pentru Evaluarea Nationala 2020. Este vorba despre Setul 3 de Teste de antrenament pentru elevii de clasa a VIII-a. Aceste noi modele de teste sunt puse la.

Ministerul Educatiei cere scolilor din Romania sa raporteze numarul elevilor si al profesorilor care nu au posibilitatea sa participe la cursurile online

Ministerul Educatiei cere scolilor din Romania, dupa mai bine de o luna de cand cursurile au fost suspendate din cauza pandemiei de coronavirus, sa raporteze situatia elevilor si a profesorilor care nu au posibilitatea de a participa la cursurile online.

O eleva de clasa a XII-a, mesaj pentru ministrul Educatiei: Traim cu incertitudinea ca e posibil sa ne infectam si sa nu mai ajungem sa dam Bacalaureatul

Teama de coronavirus a creat panica si printre tineri. O eleva de clasa a XII-a a transmis un mesaj pentru ministrul Educatiei, in care recunoaste ca traieste cu teroarea ca ar putea sa se infecteze.

Mesajul Bancii Transilvania pentru cei aproape 32.000 de actionari: Traversam cu incredere aceasta perioada. Curaj, Romania!

Banca Transilvania a transmis un mesaj pentru cei aproape 32. 000 de actionari in care ii reasigura pe acestia ca BT continua sa ia masuri pentru siguranta si sanatatea clientilor, timp in care a accelerat si proiectele de banking online, echipa fiind mereu alaturi de clienti pentru orice nelamuriri. in mesajul Bancii Transilvania se vorbeste despre Noua matematica, Ce ne da curaj si Solidaritate. Mai mult decat banking.

Horoscop. Mesajul ingerilor pazitori pentru saptamana in curs. Racii au idei nelimitate, Pestii fac economii

Horoscop. Iata mesajele de la ingerii pazitori ai fiecarei zodii pentru saptamana 27 APRILIE 3 MAI 2020. Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire, care nu sunt limitati in timp si spatiu deci te pot ajuta permanent, indiferent de marimea sau dificultatea lucrurilor pe care le ai de facut.

Horoscop. Mesajul Fecioarei Maria pentru 28 aprilie. Capricornii sunt optimisti, Pestii gasesc raspunsuri in iubire

Horoscop. Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de MARTI 28 APRILIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )