Libnet.ro
UNICEF

21:00

Mesajul unui barbat catre Iohannis, in Piata Universitatii: Trebuie desfiintat Institutul Revolutiei Ce cauta Melescanu la sefia Senatului?

Hotnews Hotnews,
 Mesajul unui barbat catre Iohannis, in Piata Universitatii: Trebuie desfiintat Institutul Revolutiei Ce cauta Melescanu la sefia Senatului?

Un om aflat in Piata Universitatii, cand Klaus Iohannis a depus sambata o coroana de flori in memoria victimelor Revolutiei, i-a cerut sefului statului sa desfiinteze Institutul Revolutiei, condus de Ion Iliescu si Gelu Voican-Voiculescu. continuă pe Hotnews

Ce spun revolutionarii care s-au intalnit cu Klaus Iohannis in Piata Universitatii

Jurnalistii Antena 3 au stat de vorba cu oamenii din multime care au ajuns pana la Klaus Iohannis. Presedintele s-a aflat in Piata Universitatii pentru a pastra un moment de reculegere pentru eroii Revolutiei si a aduce o coroana.

Iohannis a depus o coroana de flori in Piata Universitatii, in memoria victimelor Revolutiei VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a depus, sambata, o coroana de flori in Piata Universitatii, in memoria victimelor Revolutiei din decembrie 1989. Dupa ceremonie, el a discutat timp de mai multe minute cu oamenii prezenti in zona.

Klaus Iohannis a depus o coroana de flori la Troita din Piata Universitatii, in memoria eroilor martiri, la 30 de ani de la Revolutia Romana: Sa aveti grija de revolutionari, domnule presedinte (FOTO, VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a depuso coroana de flori la Troita din Piata Universitatii, in memoria victimelor Revolutiei Romane din decembrie 1989.

BCR a vandut sediul istoric din Piata Universitatii catre un fond de investitii, pentru aproape 28 mil. euro (profit.ro)

Banca Comerciala Romana a vandut cladirea istorica din Piata Universitatii, Palatul Oscar Maugsch, catre un fond de investitii imobiliare specializata in active hoteliere si cladiri de birouri. Suma tranzactiei depaseste cu aproape 40% valoarea de evaluare, care a fost de 20 de milioane de euro, potrivit surselor Profit. ro, ceea ce duce pretul total la aproape 28 milioane de euro.

Cladirea istorica a BCR din Piata Universitatii a fost cumparata de un fond de investitii

Cladirea istorica a BCR din Piata Universitatii,Palatul Oscar Maugsch, a fost vanduta catre un fond de investitii cu sediul in Luxemburg.

Ion Iliescu, reactie dura la adresa revolutionarilor din Piata Universitatii. Libertatea a fost cucerita cu un pret greu

La Troita din Piata Universitatii, la ceremonia de comemorare a eroilor cazuti la Revolutia din 1989. Mai multi revolutionari l-au imbrancit si scuipat pe Gelu Voican-Voiculescu in momentul in care acesta si-a facut aparitia. Fostul politician a plecat cu capul spart din mijlocul multimii furioase. Ion Iliescu, reactie dura la adresa revolutionarilor din Piata Universitatii .

Reactia lui Ion Iliescu, dupa ce Gelu Voican Voiculescu a fost lovit in Piata Universitatii

Fostul presedinte Ion Iliescu afirma ca ceea ce s-a intamplat, sambata, in Piata Universitatii, la c.

Reactia lui Ion Iliescu dupa ce Gelu Voican Voiculescu a plecat plin de sange din Piata Universitatii: Reconcilierea nu e posibila

Fostul presedinte Ion Iliescu a reactionat sambata pe blog dupa ce Gelu Voican Voiculescu a fost agresat in Piata Universitatii, unde venise la o ceremonie de comemorare a 30 de ani de la Revolutia din 29189. Iliescu sustine ca cele intamplate demonstreaza ca nici dupa trei decenii reconcilierea nu este posibila.

Premierul, baie de multime in Piata Universitatii. Ludovic Orban a depus o coroana de flori in cinstea eroilor Revolutiei

Premierul Romaniei a depus o coroana de flori, la Troita din Piata Universitatii, in memoria victimelor Revolutiei din 1989. Ludovic Orban a fost primit frumos de revolutionari si a stat de vorba cu acestia.

Revolutionarul Teodor Maries, in direct pe B1 TV: Daca a curs sange de Voican in Piata Universitatii, e un semn bun. Asta este, mai curge sange si din ei (VIDEO)

Daca a curs sange de Voican in Piata Universitatii, e un semn bun, spune Teodor Maries, presedintele Asociatiei 21 Decembrie, in direct pe B1 TV, dupa ce Gelu Voican Voiculescu a fost batut, scuipat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )