Libnet.ro
UNICEF

20:15

Mesajul unui refugiat sirian in varsta de 13 ani: Sirienii au nevoie de ajutor, opriti razboiul

Antena3 Antena3,
Mesajul unui refugiat sirian in varsta de 13 ani: Sirienii au nevoie de ajutor, opriti razboiul

Un interviu Al Jazeera cu un refugiat sirian in varsta de 13 ani a devenit viral pe Facebook, unde a fost vizualizat de 1 milion de ori si distribuit de peste 18. 000 de persoane. Kinan Masalmeh a. continuă pe Antena3

Un refugiat sirian in varsta de 13 ani: Nu vrem sa ramanem in Europa, doar sa se opreasca razboiul (VIDEO)

Un refugiat siriant, in varsta de 13 ani a declarat, pentru postul de televiziune Al Jazeera, ca nu isi doreste sa ramana in Europa, ci vrea sa se intoarca acasa, in Siria, si sa se incheie razboiul,.

Cameron, despre moartea unui copil sirian: Am fost profund emotionat. Marea Britanie este o natiune cu valori morale si ne vom asuma responsabilitatile morale

Prim-ministrul britanic David Cameron, criticat pentru lipsa sa de implicare in criza migrantilor, s-a declarat joi profund emotionat de moartea unui copil sirian de trei ani, angajandu-se sa-si asume.

Idila interzisa! Politist arestat pentru ca avea o relatie sexuala cu o minora de 13 ani

Caz revoltator in judetul Dambovita. Un politist de la ordine publica din Racari a fost arestat preventiv pentru ca a intretinut relatii sexuale cu o fata de 13 ani. Relatia dintre ei dura de mai multe.

Sex cu o minora. Agent de politie acuzat ca s-a iubit cu o eleva de 13 ani, arestat pentru 30 de zile. Mesaje porcoase pe Facebook.

Pata neagra asupra Politiei din Racari, judetul Dambovita, acolo unde un agent in varsta de 37 de ani este acuzat ca a intretinut relatii sexuale cu o fata de 14 ani. Cei doi s-ar fi iubit mai multe luni la rand, iar totul a iesit la iveala atunci cand eleva a inceput sa lipseasca de la scoala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )