Libnet.ro
UNICEF

21:30

2014: cel mai bun an din 2005 pana in prezent, pentru dolar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
2014: cel mai bun an din 2005 pana in prezent, pentru dolar

Moneda americana, dolarul, a avut, in 2014, cel mai bun an din 2005 pana in prezent, pe fondul speculatiilor potrivit carora banca centrala a SUA, Federal Reserve, va majora dobanzile anul acesta, in conditiile in care responsabilii cu politica monetara din Europa si Japonia continua sa ia masuri de stimulare. continuă pe Ziarul Bursa

Simona Halep in 2015: cel mai bun si cel mai rau scenariu

Sezonul 2015 al Simonei Halep este pe punctul de a incepe. Toata lumea se intreaba ce va face in acest an, daca va merge mai bine sau mai slab fata de ceea ce a facut anterior. Iata care ar fi cel mai bun si cel mai rau scenariu.

Preturile petrolului au scazut cu pana la 49% in 2014, cel mai mare declin anual dupa 2008

Preturile petrolului au scazut cu pana la 49% in 2014, cel mai amplu declin anual dupa criza financiara din 2008, pe fondul cererii scazute la nivel mondial si al concurentei dintre producatorii americani si cei din OPEC pentru cota de piata, relateaza Bloomberg.

Adieu au langage, de Jean-Luc Godard, desemnat cel mai bun film de Societatea criticilor americani

Adieu au langage, de Jean-Luc Godard, a fost desemnat cel mai bun film al anului 2014, in detrimentul mult laudatului 12 ani de copilarie/Boyhood, al lui Richard Linklater, in cadrul galei National Society of Film Critics n. r. - Societatea nationala a criticilor de film americani), care a avut loc sambata, la New York.

Scoala de soferi 2015 Iasi. Care este cel mai bun instructor auto din Iasi si cum obtineti cel mai ieftin permisul de conducere

Mii de tineri din judetul Iasi incearca sa obtina cel mai bun raspuns la cautarea scoala de soferi 2015. Statisticile existente pe site-urile institutiilor responsabile pot oferi rezultatul optim la intrebarea unde este cel mai bine sa facem scoala de soferi in 2015 la Iasi.

Nvidia construieste creierul viitoarelor masini autonome cu cel mai bun procesor al sau

Nvidia lanseaza computerele auto Nvidia Drive, bazate pe procesorul Tegra X1. Sistemele Drive PX Auto-Pilot si Drive CX Cockpit au fost proiectate pentru noua generatie de masini autonome Nvidia lanseaza doua tipuri de computere auto: Nvidia Drive PX, care ofera autoturismului capacitatea de a rula neasistat de sofer, si Nvidia Drive CX pentru dezvoltarea celui mai avansat sistem digital auto. Platforma de navigare automata Nvidia Drive PX reprezinta baza tehnologica pentru viitorul autoturismelor, mentioneazaNvidia in comunicatul remis Playtech, si asta [].

CES 2015 LG G Flex 2 va fi echipat cu cel mai bun procesor mobil

Dupa lungi speculatii pe marginea unui nou smartphone cu ecran curbat, este aproape sigur ca LG G Flex 2 se va lansa in urmatoarele zile la CES 2015. Panoul de mai jos a fost imortalizat de cei de la The Verge. Acesta a fost vazut printre standurile de la CES 2015, targul de tehnologie ce va avea loc in Las Vegas zilele urmatoare, intre 6 si 9 ianuarie. Dupa cum se poate observa, este o referinta clara la un urmas [].

Autoritati: Avionul AirAsia s-a prabusit, cel mai probabil, din cauza ghetii care a avariat motoarele

Conditiile meteorologice au fost factorul declansator al prabusirii avionului AirAsia, ale carui motoare ar fi fost avariate de gheata, afirma Agentia meteorologica nationala. Cautarile efectuate pentru.

Cum sa faci cel mai bun bulz cu branza de burduf si smantana grasa

Horia Virlan, pe care il cunoasteti din indragita emisiune Cireasa de pe tort de la Prima TV va invata cum sa pregatiti reteta clasica si buna de bulz cu branza de burduf si smantana. Reteta a fost culeasa din cartea sa Bucatele noastre.

Preturile petrolului, cel mai mare declin anual dupa 2008

Preturile petrolului au scazut cu pana la 49% in 2014, cel mai amplu declin anual dupa criza financiara din 2008, pe fondul cererii scazute la nivel mondial si al concurentei dintre producatorii americani si cei din OPEC pentru cota de piata, relateaza.

Cursul euro, la cel mai ridicat nivel de la sfarsitul lunii ianuarie 2014. Vedeti cotatia BNR

Romanii care au de platit rate in euro in aceasta perioada primesc o lovitura dura. BNR a cotat moneda europeana la 4,4973, cel mai mare curs de la sfarsitul lunii ianuarie 2014 si pana acum. La casele de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2487 seconds )