Libnet.ro
UNICEF

21:00

METEO Avertizare de ploi pentru estul, sudul si centrul tarii. Moldova se afla sub cod galben de ploi

Adevărul Adevărul,
METEO Avertizare de ploi pentru estul, sudul si centrul tarii. Moldova se afla sub cod galben de ploi

Administratia Nationala de Meteorologie a emis joi o atentionare de ploi, valabila pana vineri la ora 9. 00, pentru estul, centrul si sudul tarii. Mai mult, pentru nordul Moldovei a fost emisa o avertizare de cod galben de ploi. continuă pe Adevărul

METEO Avertizare de ploi pentru estul, sudul si centrul tarii. Moldova se afla sub cod galben de ploi. Cum va fi vremea in urmatoarele zile

Administratia Nationala de Meteorologie a emis joi o atentionare de ploi, valabila pana vineri la ora 9. 00, pentru estul, centrul si sudul tarii. Mai mult, pentru nordul Moldovei a fost emisa o avertizare de cod galben de ploi.

Avertizare meteorologica de ploi torentiale in judetul Bacau

Pe parcursul noptii de joi spre vineri sunt anuntate ploi pe arii extinse in estul, sudul si centrul tarii. Ploile vor avea si caracter torential, iar in Moldova cantitatile de apa vor depasi local 25 litri/mp si pe arii restranse 50. 60 litri/mp, anunta Administratia Nationala de Meteorologie.

Cod galben de ploi pentru Moldova, valabil pana vineri

ANM emite o atentionare cod galben pentru toate judetele din Moldova, valabila pana vineri dimineata. Astfel, se vor inregistra precipitatii care pot ajunge la 25 de litri pe metru patrat si izolat la 50-60 l/.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1962 seconds )