Libnet.ro
UNICEF

15:00

METEO. Duminica si luni, temperaturile ajung la 37 grade. Disconfort termic ridicat

România Liberă România Liberă,
 METEO. Duminica si luni, temperaturile ajung la 37 grade. Disconfort termic ridicat

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, sambata, o informare meteo de canicula si disconfort termic valabila la nivelul intregii tari duminica si luni. continuă pe România Liberă

Meteorologii anunta canicula pentru duminica si luni, temperaturile ajung pana la 37 de grade Celsius

Meteorologii au anuntat sambata ca vremea va fi calduroasa duminica si luni in cea mai mare parte a tarii, iar in Banat, Oltenia, sud-vestul Transilvaniei si local in Muntenia va deveni caniculara. Temperaturile vor urca pana la 37 de grade Celsius, iar disconfortul termic va fi ridicat. Totodata, de duminica dupa-amiaza, dar mai ales in noaptea de duminica spre luni, instabilitatea atmosferica va fi accentuata.

Meteorologii anunta canicula pentru duminica si luni, temperaturile vor urca pana la 37 de grade Celsius

Meteorologii au anuntat ca vremea va fi calduroasa duminica si luni in cea mai mare parte a tarii, iar in Banat, Oltenia, sud-vestul Transilvaniei si local in Muntenia va deveni caniculara. Temperaturile vor urca pana la 37 de grade Celsius, iar disconfortul termic va fi ridicat. Totodata, de duminica dupa-amiaza, dar mai ales in noaptea de duminica spre luni, instabilitatea atmosferica va fi accentuata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )