Libnet.ro
UNICEF

06:00

METEO. Ploi torentiale si furtuni, pana luni dupa-amiaza

România Liberă România Liberă,
METEO. Ploi torentiale si furtuni, pana luni dupa-amiaza

O avertizare de ploi torentiale si furtuni a intrat in vigoare sambata dupa-amiaza si va fi valabila pana luni, la ora 18. 00, in majoritatea zonelor tarii. in sudul tarii, temperaturile vor mai ajunge si la 34 de grade Celsius, dar de luni se va raci treptat in toata tara, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). continuă pe România Liberă

Instabilitate atmosferica si ploi de sambata seara pana luni seara, incepand cu vestul tarii

ANM a emis o informare meteorologica de instabilitate atmosferica si cantitati de apa insemnate, valabila de sambata, ora 18. 00, pana luni la aceeasi ora. In intervalul mentionat, instabilitatea atmosferica se va accentua treptat in majoritatea zonelor, incepand din vest, afirma meteorologii.

Ploi torentiale si vijelii, pana luni seara. Care sunt zonele vizate

O informare meteo de ploi si vijelii, valabila de sambata de la ora 18 si pana luni la ora 18, a fost emisa vineri de Administratia Nationala de Meteorologie ANM). in intervalul.

Ploi torentiale si grindina, pana luni. Care sunt zonele afectate

O informare meteo de ploi si vijelii, valabila de sambata de la ora 18 si pana luni la ora 18, a fost emisa vineri de ANM. Vijeliile vor fi mai ales in vestul tarii. Stire in curs.

Ploi torentiale si furtuni in majoritatea zonelor tarii, incepand de astazi de la ora 18:00 si pana luni dupa-amiaza

Instabilitate atmosferica accentuata, ploi torentiale si furtuni sunt asteptate incepand de sambata de la ora 18. 00 in majoritatea zonelor tarii incepand din vest, urmand a se inregistra si 40 de litri de apa pe metru patrat. In sudul tarii.

Bucuresti: Restrictii de circulatie pe Calea Victoriei, de vineri seara pana luni dimineata. Este a treia oara cand artera devine pietonala

Traficul rutier pe Calea Victoriei, intre Piata Victoriei si intersectia cu strada George Enescu, precum si pe strazile adiacente, va fi restrictionat incepand de vineri de la ora 22:00 si pana luni la ora 7:00, fiind pentru a treia oara cand aceasta artera devine pietonala, urmand sa fie organizate mai multe evenimente, printre care traditionala bataie cu flori, teatru pentru copii, ateliere de creatie, expozitie de fotografie si cinematograf in aer liber.

ALERTA DE ULTIM MOMENT de la METEO! Vin FURTUNI PUTERNICE

O informare meteo de ploi si vijelii, valabila de sambata de la ora 18 si pana luni la ora 18, a fost emisa vineri de ANM. Vijeliile vor fi mai ales in vestul tarii. Stire in curs.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )