Libnet.ro
UNICEF

17:00

METEO. Prognoza speciala pentru Bucuresti: Cum va fi vremea in urmatoarele zile

B1 B1,
METEO. Prognoza speciala pentru Bucuresti: Cum va fi vremea in urmatoarele zile

Meteorologii au emis o prognoza speciala pentru Bucuresti, valabila in urmatoarele zile. Vantul va sufla slab si moderat, temporar cu usoare intensificari cu viteze de pana la 3040 kmh. Valorile de. continuă pe B1

Prognoza speciala pentru Capitala. Temperaturi de pana la 14 grade luni

Meteorologii anunta ca in Capitala valorile de temperatura se vor mentine mai ridicate decat cele normale pentru ultima decada a lunii decembrie, cu precadere la inceputul intervalului.

METEO Cum va fi vremea in Capitala in urmatoarele zile

Meteorologii au emis o prognoza speciala pentru Bucuresti valabila de luni seara pana joi, 26 decembrie, ora 20. Temperaturile se mentin mai ridicate decat cele normale, intre 8-11 grade. Exista totusi, sanse de precipitatii slabe.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 23 decembrie. Vremea se schimba radical

Vremea va fi in general inchisa si se va raci, iar temporar se vor semnala precipitatii in majoritatea regiunilor. Precipitatiile vor fi sub forma de ploaie, cu exceptia zonei de munte unde cu precadere la altitudini mari va ninge si se va depune strat nou de zapada.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 21 decembrie. Vremea se schimba radical

Regimul termic va fi caracterizat de valori mai ridicate decat normele climatologice pentru ultima decada a lunii decembrie. Astfel, temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 8 si 15 grade, iar cele minime intre 3 si 11 grade, mai scazute in depresiuni.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2827 seconds )