Libnet.ro
UNICEF

15:00

METEO. Se schimba vremea, in urmatoarele doua saptamani

România Liberă România Liberă,
METEO. Se schimba vremea, in urmatoarele doua saptamani

Temperaturile vor fi in scadere, in urmatoarele doua saptamani, iar ploile insemnate cantitativ vor fi din ce in ce mai prezente in majoritatea regiunilor, atat in intervalul 19 - 22 septembrie, cat si dupa 27 septembrie, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM). continuă pe România Liberă

Vremea se raceste accentuat. Cat vor scadea temperaturile in urmatoarele doua saptamani

Regimul termic va fi in scadere pe durata urmatoarelor doua saptamani, iar ploile insemnate cantitativ vor fi din ce in ce mai prezente in majoritatea regiunilor, atat in in.

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani: Temperaturi in scadere si ploi insemnate cantitativ

Regimul termic va fi in scadere pe durata urmatoarelor doua saptamani, iar ploile insemnate cantitativ vor fi din ce in ce mai prezente in majoritatea regiunilor, atat in intervalul 19 - 22 septembrie, cat si dupa 27 septembrie, reiese din estimarile Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), valabile pentru perioada 18 septembrie - 1 octombrie, scrie Agerpres.

METEO Vremea se va schimba radical in urmatoarele doua zile. Ce temperaturi ne asteapta in Bucuresti

Marti si miercuri, vremea se va schimba radical. Cerul va avea innorari temporare si local vor fi averse si descarcari electrice, conditii in care valorile termice vor fi apropiate de cele ce ar fi normale la aceasta data, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.

VIDEO Politia cauta de doua saptamani un barbat care a incercat sa oblige o femeie sa ii faca sex oral

Politia Arges a facut publice imaginile cu un individ care a incercat sa violeze acum doua saptamani o femeie in Pitesti si care deocamdata nu a fost prins. Barbatul a incercat sa forteze tanara sa ii faca sex oral.

Cum arata Serena Williams la doar doua saptamani dupa ce a nascut FOTO

Serena Williams arata incredibil la doar doua saptamani dupa ce a nascut o minunata fetita. Tenismena de 35 de ani a publicat o imagine pe Insta Story in care apare intr-o pereche de.

Peste 150 de perchezitii in dosare de infractiuni economice, desfasurate in ultimele doua saptamani

Politistii specializati in investigarea criminalitatii economice din cadrul Politiei Romane au efectuat, in ultimele doua saptamani, peste 150 de perchezitii si au pus in aplicare 41 de mandate de aducere.

Carburantii s-au scumpit la miezul noptii. Preturile au crescut deja de 3 ori in ultimele doua saptamani

Carburantii s-au scumpit iar azi-noapte. Este pentru a treia oara cand cresc preturile la motorina si benzina in ultimele doua saptamani. Majorarea cu 16 bani survine cresterii accizelor,.

METEO Cum va fi vremea luni si marti

Luni si marti, temperaturile vor fi in scadere in vestul, nordul si centrul tarii valorile termice, in timp ce in restul teritoriului vremea va fi in continuare calduroasa, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Vreme ca la sfarsit de iulie! Zonele din tara unde temperaturile vor urca pana la 35 de grade Celsius

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta ca in acest sfarsit de saptamana se vor inregistra temperaturi de vara in toata tara, maximele ajungand la 34-35 de gr.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )