Libnet.ro
UNICEF

05:45

METEO Vremea se va schimba radical in urmatoarele doua zile. Ce temperaturi ne asteapta in Bucuresti

România Liberă România Liberă,
METEO Vremea se va schimba radical in urmatoarele doua zile. Ce temperaturi ne asteapta in Bucuresti

Marti si miercuri, vremea se va schimba radical. Cerul va avea innorari temporare si local vor fi averse si descarcari electrice, conditii in care valorile termice vor fi apropiate de cele ce ar fi normale la aceasta data, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie. continuă pe România Liberă

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani: Temperaturi in scadere si ploi insemnate cantitativ

Regimul termic va fi in scadere pe durata urmatoarelor doua saptamani, iar ploile insemnate cantitativ vor fi din ce in ce mai prezente in majoritatea regiunilor, atat in intervalul 19 - 22 septembrie, cat si dupa 27 septembrie, reiese din estimarile Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), valabile pentru perioada 18 septembrie - 1 octombrie, scrie Agerpres.

METEO. Se schimba vremea, in urmatoarele doua saptamani

Temperaturile vor fi in scadere, in urmatoarele doua saptamani, iar ploile insemnate cantitativ vor fi din ce in ce mai prezente in majoritatea regiunilor, atat in intervalul 19 - 22 septembrie, cat si dupa 27 septembrie, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Ce se intampla cu corpul tau, daca nu faci dus doua zile

Dusul zilnic este esential pentru sanatate, dar si pentru viata ta sociala. Te-ai intrebat vreodata ce s-ar intampla daca nu ai face dus doua zile? Conform unui studiu, oamenii au cam.

Vremea se raceste accentuat. Cat vor scadea temperaturile in urmatoarele doua saptamani

Regimul termic va fi in scadere pe durata urmatoarelor doua saptamani, iar ploile insemnate cantitativ vor fi din ce in ce mai prezente in majoritatea regiunilor, atat in in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )