Libnet.ro
UNICEF

14:00

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani: Temperaturi in scadere si ploi insemnate cantitativ

Hotnews Hotnews,
 Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani: Temperaturi in scadere si ploi insemnate cantitativ

Regimul termic va fi in scadere pe durata urmatoarelor doua saptamani, iar ploile insemnate cantitativ vor fi din ce in ce mai prezente in majoritatea regiunilor, atat in intervalul 19 - 22 septembrie, cat si dupa 27 septembrie, reiese din estimarile Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), valabile pentru perioada 18 septembrie - 1 octombrie, scrie Agerpres. continuă pe Hotnews

METEO. Se schimba vremea, in urmatoarele doua saptamani

Temperaturile vor fi in scadere, in urmatoarele doua saptamani, iar ploile insemnate cantitativ vor fi din ce in ce mai prezente in majoritatea regiunilor, atat in intervalul 19 - 22 septembrie, cat si dupa 27 septembrie, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Cand va cadea prima ninsoare. Meteorologii au anuntat prognoza meteo pentru iarna aceasta

Meteorologii au anuntat prognoza meteo pentru iarna 2017 2018 si spunca vom avea temperaturi aproape ca vara in luna noiembrie, dar ne asteapta gerul naprasnic in decembrie si.

Vremea se raceste accentuat. Cat vor scadea temperaturile in urmatoarele doua saptamani

Regimul termic va fi in scadere pe durata urmatoarelor doua saptamani, iar ploile insemnate cantitativ vor fi din ce in ce mai prezente in majoritatea regiunilor, atat in in.

Prognoza meteo pentru sfarsitul saptamanii. Vremea va fi frumoasa, iar pe litoral se va incalzi

In zilele de vineri, sambata si duminica, vremea va fi in general frumoasa, iar in sudul si sud-estul Romaniei se va incalzi, anunta meteorologii.

Prognoza meteo pentru sfarsitul saptamanii. Vremea va fi in general frumoasa

Vremea va fi in general frumoasa, iar in sud si sud-est va deveni calduroasa. Cerul va fi variabil spre partial noros in vest, in nord si in centru, dar numai izolat la munte vor fi po.

PROGNOZA METEO Temperaturi in scadere si ploi insemnate cantitativ, in perioada 18 septembrie - 1 octombrie

Regimul termic va fi in scadere pe durata urmatoarelor doua saptamani, iar ploile insemnate cantitativ vor fi din ce in ce mai prezente in majoritatea regiunilor, atat in intervalul 19 - 22 septembrie, cat si dupa 27 septembrie, reiese din estimarile Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), valabile pentru perioada 18 septembrie - 1 octombrie.

Carburantii s-au scumpit la miezul noptii. Preturile au crescut deja de 3 ori in ultimele doua saptamani

Carburantii s-au scumpit iar azi-noapte. Este pentru a treia oara cand cresc preturile la motorina si benzina in ultimele doua saptamani. Majorarea cu 16 bani survine cresterii accizelor,.

VIDEO Politia cauta de doua saptamani un barbat care a incercat sa oblige o femeie sa ii faca sex oral

Politia Arges a facut publice imaginile cu un individ care a incercat sa violeze acum doua saptamani o femeie in Pitesti si care deocamdata nu a fost prins. Barbatul a incercat sa forteze tanara sa ii faca sex oral.

Cum arata Serena Williams la doar doua saptamani dupa ce a nascut FOTO

Serena Williams arata incredibil la doar doua saptamani dupa ce a nascut o minunata fetita. Tenismena de 35 de ani a publicat o imagine pe Insta Story in care apare intr-o pereche de.

Peste 150 de perchezitii in dosare de infractiuni economice, desfasurate in ultimele doua saptamani

Politistii specializati in investigarea criminalitatii economice din cadrul Politiei Romane au efectuat, in ultimele doua saptamani, peste 150 de perchezitii si au pus in aplicare 41 de mandate de aducere.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )