Libnet.ro
UNICEF

22:15

Cum arata Serena Williams la doar doua saptamani dupa ce a nascut FOTO

Antena3 Antena3,
Cum arata Serena Williams la doar doua saptamani dupa ce a nascut FOTO

Serena Williams arata incredibil la doar doua saptamani dupa ce a nascut o minunata fetita. Tenismena de 35 de ani a publicat o imagine pe Insta Story in care apare intr-o pereche de. continuă pe Antena3

FOTO VIDEO Serena Williams publica primele imagini cu fiica sa

Jucatoarea de tenis Serena Williams a facut publice primele imagini cu fiica sa, la dupa doua saptamani de la nastere. Totodata, ea a dezvaluit ca a fost nevoita sa ramana sase zile in spital, din cauza unor complicatii.

Gina Pistol dezvaluie secretul pentru un abdomen perfect, in doar sase saptamani: Daca eu am putut, cu siguranta poti si tu

Gina Pistol a reusit in doar sase saptamani sa isi transforme corpul netonifiat in pachetele de muschi. Vedeta a impartasit cu fanii ei aceasta reusita, si a.

VIDEO Politia cauta de doua saptamani un barbat care a incercat sa oblige o femeie sa ii faca sex oral

Politia Arges a facut publice imaginile cu un individ care a incercat sa violeze acum doua saptamani o femeie in Pitesti si care deocamdata nu a fost prins. Barbatul a incercat sa forteze tanara sa ii faca sex oral.

Peste 150 de perchezitii in dosare de infractiuni economice, desfasurate in ultimele doua saptamani

Politistii specializati in investigarea criminalitatii economice din cadrul Politiei Romane au efectuat, in ultimele doua saptamani, peste 150 de perchezitii si au pus in aplicare 41 de mandate de aducere.

Carburantii s-au scumpit la miezul noptii. Preturile au crescut deja de 3 ori in ultimele doua saptamani

Carburantii s-au scumpit iar azi-noapte. Este pentru a treia oara cand cresc preturile la motorina si benzina in ultimele doua saptamani. Majorarea cu 16 bani survine cresterii accizelor,.

Echipamente militare ale armatei SUA, furate la doar o zi dupa ce au ajuns in Polonia

Echipamente militare americane in valoare de 56. 000 de dolari au fost furate dintr-un container aflat pe calea ferata din orasul polonez Zagan la doar o zi dupa ce trupe ale SUA au ajuns pentru un exercitiu.

Cum arata mana unui medic din Romania dupa 12 ore de operatii la 30 de grade! A ajuns o batjocura sa

Un medic roman,Horea Feier, a uimit pe toata lumea dupa ce postat pe o retea de socializare o poza cu mana sa, cu care operase timp de 12 ore,in conditii de neimaginat, la temperaturi.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )