Libnet.ro
UNICEF

18:45

MFP a transmis bancilor noile plafoane pentru Prima Casa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MFP a transmis bancilor noile plafoane pentru Prima Casa

Ministerul Finantelor a transmis miercuri catre Fondul National de Garantare a Creditelor pentru intreprinderile Mici si Mijlocii FNGCIMM), cat si catre bancile participante la programul Prima Casa datele privind alocarea plafoanelor pe fiecare institutie bancara in parte. continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Finantelor a transmis bancilor noile plafoane pentru Prima Casa dupa suplimentarea bugetului cu 500 mil.lei

Ministerul Finantelor a transmis miercuri catre Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii FNGCIMM), cat si catre bancile participante la programul Prima Casa datele privind alocarea plafoanelor pe fiecare institutie bancara in parte, anunta Mediafax.

Vesti bune pentru romanii care vor credite prin programul Prima Casa. 18 banci vor putea acorda imprumuturi

Ministerul Finantelor Publice a transmis, miercuri, catre banci alocarea garantiilor suplimentare pentru programul Prima Casa, ca urmare a majorarii plafonului total pentru 2016 cu 500 de milioane de lei, se.

Care sunt bancile care au primit alocari suplimentare de garantii pentru credite Prima Casa

Ministerul Finantelor a aprobat alocarea suplimentarii cu 500 de milioane de lei a plafonului de garantii pentru programul Prima Casa si a transmis miercuri alocarea pe banci a plafoanelor atat catre Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM, cat si catre bancile finantatoare participante.

Ministerul Finantelor aproba astazi alocarea plafoanelor de garantii Prima Casa pentru fiecare banca inscrisa in programul guvernamental

Ministerul Finantelor Publice va aproba astazi alocarea de noi garantii pentru credite Prima Casa in cazul fiecarei banci inscrise in program, dupa ce Guvernul a decis la jumatatea lunii mai suplimentarea plafonului cu 500 de milioane de lei, a declarat, pentru Adevarul Enache Jiru, secretar de stat in Ministerul Finantelor.

Apple vrea sa vanda pentru prima oara obligatiuni in Taiwan, in valoare de 1 miliard de dolari

Apple intentioneaza sa emita pentru prima oara obligatiuni in Taiwan, in valoare de 1 miliard de dolari, au declarat surse apropiate situatiei, operatiune care ar alatura producatorul de iPhone-uri altor companii mari care au atras miliarde de dolari.

Pietele europene scad pentru prima oara in ultimele sase zile

Bursele din Europa au scazut ieri, pentru prima oara in ultimele sase zile, ca urmare a declinului din sectorul petrolier si cel al autoturismelor.

BACALAUREAT 2016. incep inscrierile pentru prima sesiune de bacalaureat

Inscrierile la prima sesiune a examenului de bacalaureat din acest an au loc incepand de luni pana pe 3 iunie, potrivit calendarului Ministerului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )