Libnet.ro
UNICEF

19:31

Romanul aflat in avionul prabusit era student in anul II la UMF Cluj, cu cetatenie romano-canadiana

B1 B1,
Romanul aflat in avionul prabusit era student in anul II la UMF Cluj, cu cetatenie romano-canadiana

Romanul aflat in avionul apartinand companiei Malaysian Airlines care s-a prabusit in estul Ucrainei era student in anul II la Universitatea de Medicina si Farmacie Cluj. El avea cetatenie. continuă pe B1

Romanul aflat in avionul prabusit era student in anul II la UMF Cluj, cu cetatenie romano-canadiana (VIDEO)

Romanul aflat in avionul apartinand companiei Malaysian Airlines care s-a prabusit in estul Ucrainei era student in anul II la Universitatea de Medicina si Farmacie Cluj. El avea cetatenie.

MAE: Un roman se afla in AVIONUL DOBORAT in estul Ucrainei. Romanul, student la UMF Cluj-Napoca

50 - Romanul aflat in avionul prabusit in Ucraina era student la UMF Cluj-Napoca. Tanarul a copilarit in Canada si revenise in tara natala pentru a studia medicina. Stire initiala 10. 22Min.

UPDATE Pe lista pasagerilor din avionul prabusit in Ucraina se afla un roman cu dubla cetatenie, student in anul II la UMF Cluj

Romanul aflat in avionul apartinand companiei Malaysian Airlines care s-a prabusit in estul Ucrainei era student in anul II la Universitatea de Medicina si Farmacie Cluj, el avand cetatenie romano-canadiana si fiind insotit de o alta studenta la UFM, cetatean strain, relateaza Mediafax.

MAE: Unul din pasagerii avionului doborat in Ucraina avea cetatenie romana. Era student la UMF Cluj

Unul din pasagerii aflati la bordul avionului doborat joi in Ucraina avea dubla cetatenie, inclusiv cetatenie romana, informeaza Ministerul Afacerilor Externe.

MAE: Un roman se afla in AVIONUL DOBORAT in estul Ucrainei. Romanul, student la UMF Cluj

40 - Decanul UMF Cluj-Napoca confirma prezenta celor doi studenti in avionul doborat in Ucraina: Suntem profund indureratiUPDATE 13. 50 - Romanul aflat in avionul prabusit in Ucraina era.

UPDATE - Romanul aflat in avionul doborat in Ucraina era student in anul II la UMF Cluj

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat ca pe lista pasagerilor avionului doborat in estul Ucrainei se afla si numele unui roman cu dubla cetatenie. El era student in anul II la Universitatea de Medicina si Farmacie Cluj, el avand cetatenie.

Anuntul facut de compania Malaysia Airlines. Avionul prabusit avea toate reviziile la zi

Aeronava prabusita joi in estul Ucrainei era la zi cu reviziile si functiona normal in momentul in care comunicatiile s-au intrerupt, informeaza compania Malaysia Airlines, citata de AFP. Ultima revizie.

Un pasager din avionul prabusit in Ucraina a pus o poza pe Facebook inainte de decolare: Daca avionul dispare, iata cum arata

Cor Pan, un olandez care s-a imbarcat impreuna cu prietena sa in avionul ce s-a prabusit joi in Ucraina a postat pe reteaua de socializare Facebook o poza cu aeronova inainte de decolare. Daca dispare, iata cum arata, scria olandezul, facand referire la zborul MH370 al aceleiasi linii aeriene, disparut fara urma in luna martie.

Ambasadorul Statelor Unite la ONU: Avionul prabusit in estul Ucrainei a fost probabil doborat cu o racheta sol-aer de tip Buk SA-11

Ambasadorul Statelor Unite la ONU, Samantha Power, adirma ca avionul malaysian prabusit in estul Ucrainei probabil a fost doborat cu o racheta sol-aer lansata dintr-o zona aflata sub controlul separatistilor.

Compania aeriana Malaysia Airlines: detalii tehnice despre avionul prabusit

Operatorul aerian Malaysia Airlines a oferit detalii tehnice despre avionul cu 295 de persoane la bord care s-a prabusit joi seara in regiunea ucraineana Donetk, mentionand ca toate sistemele de comunicare ale aeronavei functionau normal.

ştiri de la B1

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2443 seconds )