Libnet.ro
UNICEF

16:15

Micii baschetbalisti din Sectorul 4, premiati de Umanisti

Antena3 Antena3,
Micii baschetbalisti din Sectorul 4, premiati de Umanisti

Membri ai Partidului Puterii Umaniste social-liberal) din Sectorul 4 al Capitalei i-au premiat pe micii baschetbalisti care au participat la Olimpiada scolara, faza pe sector. continuă pe Antena3

DISTRIGAZ SUD RETELE: Alimentarea cu gaze, sistata vineri la 1.600 de clienti din Sectorul 2 al Capitalei

Distrigaz Sud Retele a sistat vineri, incepand cu ora 15:00, alimentarea cu gaze naturale pentru 1. 600 de clienti de pe strada Fabrica de Glucoza si partial pe strada Chefalului din sectorul 2 al Capitalei din cauza unei agresiuni asupra retelei de distributie produsa ca urmare a lucrarilor efectuate de o alta companie.

FOTO Locuitorii de pe o strada din Sectorul 5, sufocati de gunoaiele aruncate pe un teren privat in loc sa-i amendeze pe vinovati, Politia Locala a dat avertisment vecinilor care faceau curatenie

Doua terenuri proprietate privata de pe strada Perinita din Sectorul 5 au devenit depozite clandestine de deseuri. Vecinii deranjati de mizerie s-au adresat inca din 2018 Politiei Locale Sector 5 pentru a-l indentifica pe proprietar si a-l obliga sa-si curete terenul si sa-si ingradeasca proprietatea, insa fara niciun rezultat. Proprietarul a fost amendat cu 3000 de lei, insa a contestat amenda in instanta si a castigat fiindca Politia Locala nu a trecut adresa in procesul verbal. Vecinii s-au mobilizat si s-au apucat sa salubrizeze singuri terenul, insa de data aceasta Politia Locala a gasit adresa, iar oamenii au primit avertisment si au fost la un pas de a fi amendati.

Coronavirus: Renuntati la masca si spalati-va pe maini - sfatul unui oficial din sectorul epidemiologic

Dr. Anthony Fauci, directorul Institutului National pentru Alergii si Boli Infectioase din SUA, spune sa renuntam la masti daca nu suntem contagiosi, sa nu ne temem ca vom lua vreun virus de la produsele chinezesti si, bineinteles, sa nu ii ocolim pe chinezi sau restaurantele chinezesti. Oricand sunteti amenintati de vreo boala contagioasa, exista diverse stadii de alerta, de la o teama de inteles la niste temeri absolut exagerate, afirma Fauci pentru USA Today, citeaza Rador.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2108 seconds )