Libnet.ro
UNICEF

00:07

Micuta Elodia de Harghita, cautata din nou

Antena3 Antena3,
Micuta Elodia de Harghita, cautata din nou

De 10 ani, o mama strange la piept poze si tresare cand cineva ii bate la usa. Spera sa fie fiica ei. Andreea Simona Simon a plecat intr-o seara la magazinul din colt. Si de atunci, de cand a iesit de. continuă pe Antena3

Gabriel Oprea il inlocuieste, din nou, pe premier

Premierul Victor Ponta l-a delegat pe Gabriel Oprea, din nou, pentru a-l inlocui in perioda in care se afla in concediu alaturi de familia lui.

Barack Obama face din nou senzatie. Presedintele SUA a dansat in timpul vizitei sale in Kenya

Presedintele american, Barack Obama, face din nou senzatie pe internet, fiind surprins in timpul unui dans la un dineu oficial. And for those who doubted President @barackobama s step - the LipalaDance.

Obama se vede castigator din nou. Cred ca daca as candida, as invinge a treia oara

Presedintele american Barack Obama a declarat marti ca ar putea obtine un al treilea mandat, daca ar candida din nou, un lucru pe care, totusi, Constitutia tarii sale i-l interzice. Cred ca, de fapt,.

Elena Udrea, din nou la Politie pentru control judiciar

Elena Udrea s-a prezentat din nou la Sectia 2 de Politie pentru a semna actele controlului judiciar. Udrea se afla sub control judiciar din iunie, iar fostul ministru trebuie sa se prezinte la Politie in zilele de.

Bianca Dragusanu si Victor Slav, din nou in fata altarului. Ce rochie a purtat vedeta

Bianca Dragusanu a avut parte, sambata, de un eveniment extrem de important. Ea si fostul sau sot, prezentatorul Victor Slav, au intrat din nou in biserica. Starleta a participat la nunta surorii ei, Oana, dar si la.

Cristi Borcea este din nou tata: Sotia sa a nascut o fetita intr-un spital din Miami

Cristi Borcea este din nou tata, sotia sa Alina a nascut o fetita a nascut intr-un spital din Miami, asta desi, initial ar fi vrut ca acest lucru sa se intample in tara. in cele din urma, partenera.

Marile noutati din Windows 10: Microsoft lanseaza in 190 de tari

In ultimele luni s-a vorbit mult de Windows 10, dar acum se face, in sfarsit, trecerea catre noua versiune. Alaturi de schimbari la nivelul interfetei vor fi incluse in versiunea finala aplicatii precum Cortana, browser-ul Microsoft Edge, Xbox App si noul pachet Office. Pentru Windows 10, Microsoft anunta ca utilizatorii din 190 de tari au [] Marile noutati din Windows 10: Microsoft lanseaza in 190 de tari Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

WTA Baku: Patricia Tig, calificata in turul al doilea! Urmeaza din nou o ucraineanca

Patricia Maria Tig, locul 154 WTA, s-a calificat pentru a doua oara in cariera sa in turul al doilea al unui turneu WTA, dupa ce a trecut de Olga Ianciuk, 297 WTA, la Baku Azerbaidjan).

Viorel si Andrei Hrebenciuc, din nou in fata instantei in dosarul Retrocedarilor. iCCJ verifica legalitatea masurilor preventive dispuse in acest caz

Fostul deputat Viorel Hrebenciuc, alaturi de fiul sau, Andrei Hrebenciuc, si alti inculpati in dosarul Retrocedarilor au ajuns luni la sediul iCCJ, unde instanta va verifica legalitatea masurilor preventive.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )