Libnet.ro
UNICEF

01:06

Viorel si Andrei Hrebenciuc, din nou in fata instantei in dosarul Retrocedarilor. iCCJ verifica legalitatea masurilor preventive dispuse in acest caz

B1 B1,
Viorel si Andrei Hrebenciuc, din nou in fata instantei in dosarul Retrocedarilor. iCCJ verifica legalitatea masurilor preventive dispuse in acest caz

Fostul deputat Viorel Hrebenciuc, alaturi de fiul sau, Andrei Hrebenciuc, si alti inculpati in dosarul Retrocedarilor au ajuns luni la sediul iCCJ, unde instanta va verifica legalitatea masurilor preventive. continuă pe B1

Bianca Dragusanu si Victor Slav, din nou in fata altarului. Ce rochie a purtat vedeta

Bianca Dragusanu a avut parte, sambata, de un eveniment extrem de important. Ea si fostul sau sot, prezentatorul Victor Slav, au intrat din nou in biserica. Starleta a participat la nunta surorii ei, Oana, dar si la.

Barack Obama face din nou senzatie. Presedintele SUA a dansat in timpul vizitei sale in Kenya

Presedintele american, Barack Obama, face din nou senzatie pe internet, fiind surprins in timpul unui dans la un dineu oficial. And for those who doubted President @barackobama s step - the LipalaDance.

Cristi Borcea este din nou tata: Sotia sa a nascut o fetita intr-un spital din Miami

Cristi Borcea este din nou tata, sotia sa Alina a nascut o fetita a nascut intr-un spital din Miami, asta desi, initial ar fi vrut ca acest lucru sa se intample in tara. in cele din urma, partenera.

VIDEO. Dragoste cu nabadai. Katy Perry si John Mayer s-au despartit. Din nou

Dragoste cu nabadai. Katy Perry si John Mayer, care din 2012 au o relatie tumultoasa, s-au despartit din nou, dupa ce la inceputl anului hotarasera sa mai dea o sansa povestii lor de dragoste. d .

Preturile au devenit din nou tentante, investitorii revenind in piata

Pe fundalul scaderilor din ultimele zile de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB), preturile au devenit din nou tentante, investitorii revenind in piata, in special in a doua parte a sedintei de tranzactionare de ieri, ne-a declarat Nicu Grigoras, director Departament Tranzactionare si Front Office SSIF Intercapital Invest.

Statul Islamic ataca din nou. A detonat camioane cu explozibili in doua sate din Siria

Militantii Statului Islamic au detonat camioane cu explozibili in doua sate din apropiere de orasul sirian Tel Abyad, controlat de kurzi, situat nu departe de granita cu Turcia, transmite agentia Reuters.

Miley Cyrus socheaza din nou. Vezi ce poza provocatoare a postat interpreta

Nu se mai satura sa socheze! Miley Cyrus si-a facut un obicei din a aparea in ipostaze provocatoare si continua pe acelasi drum.

Actionarii Electrica, convocati, din nou, pentru aprobarea remuneratiilor administratorilor

Actionarii Electrica EL) au fost convocati, pe 9 septembrie, sa decida remuneratiile si criteriile de performanta ale administratorilor, dupa ce, la AGA din 9 iulie, au respins acest punct.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )