Libnet.ro
UNICEF

21:31

Barack Obama face din nou senzatie. Presedintele SUA a dansat in timpul vizitei sale in Kenya

Antena3 Antena3,
Barack Obama face din nou senzatie. Presedintele SUA a dansat in timpul vizitei sale in Kenya

Presedintele american, Barack Obama, face din nou senzatie pe internet, fiind surprins in timpul unui dans la un dineu oficial. And for those who doubted President @barackobama s step - the LipalaDance. continuă pe Antena3

Barack Obama, dans traditional in Kenya: Presedintele american a facut spectacol in Nairobi, la dineul organizat in cinstea sa (VIDEO)

Barack Obama nu se dezminte. Cunoscut pentru pasiunea sa pentru dans, presedintele american a facut spectacol si in Nairobi, la dineul organizat in cinstea sa. Obama si omologul sau kenyan au dansat Lipala, un.

Barack Obama cere combaterea coruptiei in Kenya

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a indemnat liderii politici din Kenya sa intensifice actiunile impotriva coruptiei, informeaza site-ul ziarului The New York Times. Obama a salutat.

Barack Obama CERE combaterea coruptiei in Kenya

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a indemnat liderii politici din Kenya sa intensifice actiunile impotriva coruptiei, sa consolideze democratia si statul de drept, la finalul vizitei de trei zile efectuate in tara in care a trait tatal sau.

VIDEO. Barack Obama in Kenya. Cu cine a luat masa

Barack Obama, presedintele Statelor Unite, a ajuns vineri seara la Nairobi, unde au fost luate masuri speciale de securitate. A luat masa cu bunica adoptiva si cu sora vitrega .

Barack Obama, in vizita in Etiopia

Presedintele SUA, Barack Obama, a ajuns duminica in Etiopia, unde va avea luni convorbiri cu premierul etiopian Hailemariam Desalegn, urmand ca marti sa tina un discurs la sediul Uniunii Africane, scrie.

Barack Obama in Kenya: Africa este pe val

Africa este in mars, a declarat sambata, in Kenya, presedintele american Barack Obama, in prima zi a unei vizite inedite in tara tatalui sau, in conditii de inalta securitate. Din Kenya, Obama se va deplasa in Etiopia.

GALERIE FOTO. Barack Obama. 50 de vizite, 50 de fotografii INEDITE

Casa Alba a publicat la sfarsitul saptamanii trecute o serie de fotografii din cele 50 de tari pe care presedintele Barack Obama le-a vizitat incepand cu anul 2008, an in care a devenit cel de al 44-lea presedinte al Statelor Unite.

Barack Obama: Africa este pe val. Are un ritm alert al dezvoltarii

Africa este una dintre regiunile care au cel mai mare ritm al dezvoltarii, a declarat presedintele Statelor Unite, Barack Obama, la Summitul Global al Antreprenoriatului. Africa este pe val. Africa este una dintre.

Dineu in familie pentru Barack Obama, la sosirea in Kenya

Presedintele american, Barack Obama, s-a reintalnit cu rudele din Kenya, vineri seara, la sosirea in aceasta tara din Africa de Est de unde era originar tatal sau decedat si unde efectueaza o vizita .

VIDEO Barack Obama a ajuns in Kenya, tara in care a trait tatal sau

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a sosit vineri seara in Kenya, in prima vizita efectuata in aceasta calitate in tara natala a tatalui sau. Avionul prezidential american a aterizat vineri seara pe Aeroportul international Jomo Kenyatta din Nairobi, unde au fost luate masuri speciale de securitate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2854 seconds )