Libnet.ro
UNICEF

19:00

MIHAELA BUZARNESCU - JULIA GORGES LIVE la DOHA. ONLINE STREAM Digi Sport QATAR OPEN - VIDEO

Antena3 Antena3,
MIHAELA BUZARNESCU - JULIA GORGES LIVE la DOHA. ONLINE STREAM Digi Sport QATAR OPEN - VIDEO

MIHAELA BUZARNESCU - JULIA GORGES LIVE la DOHA. ONLINE STREAM Digi Sport QATAR OPEN - VIDEO. Mihaela Buzarnescu o infrunta azi la Doha pe Julia Gorges din Germania in optimi la Qatar Open. Partida incepe la ora 16:00 si este LIVE VIDEO pe Digi Sport si ONLINE STREAM pe Digi-Online. Partida este LIVE TEXTpe Antena3. ro. continuă pe Antena3

MIHAELA BUZARNESCU - JULIA GOERGES LIVE TEXT. Jucatoarea din Germania dicteaza ritmul

Mihaela Buzarnescu cedeaza primul set. Doua mingi de break pentru nemtoaica si la a doua incercare reuseste sa se apropie de castigarea primului set. Serveste! 0-1. Gorges incepe partida cu.

MIHAELA BUZARNESCU - JELENA OSTAPENKO LIVE la DOHA. ONLINE STREAM Digi Sport Qatar Open - VIDEO

MIHAELA BUZARNESCU - JELENA OSTAPENKO LIVE la DOHA. ONLINE STREAM Digi Sport Qatar Open - VIDEO. Mihaela Buzarnescu o infrunta azi la Doha pe Jelena Ostapenko in turul secund la Qatar Open. Partida incepe la ora.

Mihaela Buzarnescu, invinsa in optimi la Doha. S-a oprit la al doilea obstacol din Top10

Mihaela Buzarnescu nu a reusit sa elimine o a doua jucatoare din Top10 la Doha si s-a oprit in optimile de finala, fiind invinsa de nemtoaica Julia Goerges in doua seturi, 6-2, 6-2.

SORANA CiRSTEA - GARBINE MUGURUZA LIVE la DOHA. ONLINE STREAM Digi Sport QATAR OPEN - VIDEO

SORANA CiRSTEA - GARBINE MUGURUZA LIVE la DOHA. ONLINE STREAM Digi Sport QATAR OPEN - VIDEO. Sorana Cirstea o infrunta azi la Doha pe Garbine Muguruza din Spania in optimile de finala la Qatar Open. Partida incepe la ora 16:00 si este LIVE VIDEO pe Digi Sport si ONLINE STREAM pe Digi-Online. Partida este LIVE TEXTpe Antena3. ro.

MONICA NICULESCU - CAROLINE WOZNIACKI LIVE la DOHA. ONLINE STREAM Digi Sport QATAR OPEN - VIDEO

MONICA NICULESCU - CAROLINE WOZNIACKI LIVE la DOHA. ONLINE STREAM Digi Sport QATAR OPEN - VIDEO. Monica Niculescu o infrunta azi la Doha pe numarul unu mondial Caroline Wozniacki in optimi la Qatar Open. Partida.

HALEP - SEVASTOVA LIVE la DOHA. ONLINE STREAM Digi Sport QATAR OPEN - VIDEO

SIMONA HALEP - ANASTASIJA SEVASTOVA LIVE la DOHA. ONLINE STREAM Digi Sport QATAR OPEN - VIDEO. Simona Halep o infrunta azi la Doha pe Anastasija Sevastova din Letoniain optimi la Qatar Open. Partida.

ELISE MERTENS - SORANA CiRSTEA LIVE la DOHA. ONLINE STREAM Digi Sport Qatar Open - VIDEO

ELISE MERTENS - SORANA CiRSTEA LIVE la DOHA. ONLINE STREAM Digi Sport Qatar Open - VIDEO. Sorana Cirsteao infrunta azi la Doha pe Elise Mertens in turul secund la Qatar Open. Partida incepe la ora 16:00 si.

IRINA BEGU - SAMANTHA STOSUR LIVE la Qatar (Doha). ONLINE STREAM DigiSport - VIDEO

IRINA BEGU - SAMANTHA STOSUR LIVE la Qatar Doha). ONLINE STREAM DigiSport - VIDEO. Irina Camelia Beguo va infrunta pe australianca Samantha Stosur in primul tur al Qatar Open, la Doha. Partida incepe la ora.

SORANA CiRSTEA - MARIA SAKKARI LIVE la Qatar (Doha). ONLINE STREAM DigiSport - VIDEO

SORANA CiRSTEA - MARIA SAKKARI LIVE la Qatar Doha). ONLINE STREAM DigiSport - VIDEO. Sorana Cirstea o va infrunta pe grecoaica Maria Sakkari in primul tur al Qatar Open, la Doha. Partida incepe la ora 16:00 si.

Mihaela Buzarnescu produce socul zilei la Doha. Ce zi pentru romance, la Qatar Open

Mihaela Buzarnescu a reusit marea surpriza la Qatar Open, eliminand-o pe Jelena Ostapenko, cap de serie nr. 6, in doua seturi. Este prima victorie impotriva unei jucatoare din TOP 10 reusita de Mihaela.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )