Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihaela Buzarnescu a pierdut surprinzator in primul tur de la Indian Wells

Adevărul Adevărul,
Mihaela Buzarnescu a pierdut surprinzator in primul tur de la Indian Wells

Mihaela Buzarnescu, numarul 39 WTA, a capotat surprinzator in primul tur la Indian Wells, in fata unei americance mult mai slab cotate. continuă pe Adevărul

Duel romanesc in primul tur la Indian Wells

Monica Niculescu s-a calificat pe tabloul principal de la Indian Wells si in primul tur va intalni o colega din echipa de Fed Cup a Romaniei.

Tenis: Marius Copil, invins in primul tur la Indian Wells

Tenismanul roman Marius Copil a fost invins de canadianul Peter Polansky, venit din calificari, cu cu 7-6 3), 6-7 5), 7-6 12), joi, in prima runda a turneului ATP World Tour Masters 1. 000 de la Indian Wells.

Adio bonus! Halep si Begu eliminat in primul tur la dublu

Jucatoarele Simona Halep si Irina Begu au pierdut, joi noapte, in primul tur in competitia de dublu de la Indian Wells.

S-a aflat! Cine sunt posbilele adversare ale Simonei Halep din turul 2 la Indian Wells

Simona Halep a aflat peste cine va putea da in turul 2 de la Indian Wells, in timp ce Irina Begu, Mihaela Buzarnescu si Sorana Cirstea isi cunosc adversarele din primul tur. Simona Halep va juca in turul 2.

Indian Wells: Mihaela Buzarnescu, eliminata in turul intai de Jennifer Brady (86 WTA)

Mihaela Buzarnescu a parasit turneul Premier Mandatory de la Indian Wells in runda inaugurala, jucatoarea noastra fiind invinsa de Jennifer Brady SUA, 86 WTA) in trei seturi, scor 3-6, 6-4, 6-2.

Cinci jucatoare din Romania evolueaza si la dublu la Indian Wells. Cu cine va face pereche Simona Halep

Simona Halep, Irina Camelia Begu, Monica Niculescu, Raluca Olaru si Mihaela Buzarnescu vor evolua in proba de dublu la Indian Wells, primul de categorie Premier Mandatory al anului.

Indian Wells: Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu si Raluca Olaru vor juca si in proba de dublu a competitiei Premier Mandatory

Simona Halep, Irina Camelia Begu, Monica Niculescu, Raluca Olaru si Mihaela Buzarnescu vor evolua in proba de dublu la Indian Wells, primul de categorie Premier Mandatory al anului.

Halep debuteaza, diseara, la Indian Wells: S-a anuntat ora la care Simona va juca primul meci in turneu

Romanii vor avea o zi plina in turneul din California. Pe langa Halep, pe teren vor intra Sorana Carstea, Monica Niculescu, Mihaela Buzarnescu, Irina Begu, Raluca Olaru, dar si Marius Copil.

Indian Wells: Programul de joi al jucatorilor din Romania

Ziua jucatorilor din Romania de la Indian Wells va incepe in forta, cu duelul dintre Sorana Cirstea si Monica Niculescu. Vor mai evolua Mihaela Buzarnescu, Marius Copil, Simona Halep dublu), Irina Begu dublu) si Raluca Olaru dublu).

Indian Wells: Irina Begu si Simona Halep, eliminate in primul tur la dublu

Perechea Simona Halep/Irina Begu a ratat, joi, calificarea in optimile probei de dublu de la Indian Wells, turneu de categorie Premier Mandatory, potrivit news. ro. Halep si Begu au fost invinse in primul tur de Nicole Melichar SUA)/ Kveta Peschke Cehia), scor 6-3, 1-6, 10-3, dupa 63 de minute de joc.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )