Libnet.ro
UNICEF

17:30

Mihaela Radulescu nu mai este diva la Monaco

ADPM ADPM,
Mihaela Radulescu nu mai este diva la Monaco

Mihaela Radulescu marturiseste ca, dupa 13 ani, a inceput din nou sa mearga cu transportul in comun. Nu la Bucuresti, ci in Monaco, acolo unde este o reala bataie de cap sa mergi cu masina personala si sa gasesti loc de parcare. Continue reading . continuă pe ADPM

Ce mai face Mihaela Radulescu la Monaco? Alearga 190 km in sapte zile!

Mihaela Radulescu isi continua traiul aparent lipsit de griji de la Monaco. Vedeta de televiziune in varsta de 43 de ani se dovedeste a fi o fire activa, astfel ca a alergat aproape 190 de kilometri, timp de sapte zile in cadrul unui maraton umanitar de pe Coasta de Azur. Continue reading .

Mihaela Radulescu, modesta la Monaco: Vedeta a marturisit ca are abonament la autobuz

Stilul de viata al Mihaelei Radulescu s-a schimbat radical de cand a decis sa se mute la Monaco, iar acest lucru este recunoscut chiar de ea. Prezenta in Romania la lansarea unei masini de lux, aceasta a.

Triunghiul AMOROS de la CIA: Jill Kelley nu mai este consul onorific al Coreei de Sud.

Seulul a anuntat marti ca a demis-o din functia de consul onorific al Coreei de Sud in Statele Unite pe Jill Kelley, femeia aflata in centrul scandalului care l-a determinat pe directorul CIA David Petraeus sa demisioneze, potrivit Mediafax. Urmam procedura in vigoare pentru a-i retrage functia, deoarece nu este de dorit ca ea sa asigure acest post din cauza scandalului, a declarat un oficial din cadrul Ministerului de Externe. Jill Kelley, in varsta de 37 de ani, organizatoarea unor seri .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )