Libnet.ro
UNICEF

07:00

Mihai Chitu este Vocea Romaniei 2013. Cine ai fi vrut sa castige?

Adevărul Adevărul,
Mihai Chitu este Vocea Romaniei 2013. Cine ai fi vrut sa castige?

Mihai Chitu 33 de ani) este castigatorul trofeului Vocea Romaniei 2013. Elevul lui Horia Brenciu a fost desemnat invingator in urma voturilor publicului. Pe pozitia a doua, la mica distanta, s-a situat Sanziana Niculae, din echipa lui Marius Moga, iar Adrian Nour, elevul lui Smiley, s-a clasat pe locul al treilea, desi era favorit la casele de pariuri. Marius Marin, din echipa Loredanei, a ocupat ultima pozitie. Care a fost preferatul vostru?. continuă pe Adevărul

Patru voci superbe, un singur CASTIGATOR! Mihai Chitu este Vocea Romaniei in 2013!

Vocea Romaniei si-a desemnat cel de-al treilea castigator in finala magica din acest sezon. Dupa Stefan Stan si Julie Mayaya,.

Mihai Chitu este Vocea Romaniei, cu 100.000 de euro in buzunar

Mihai Chitu a fost desemnat Vocea Romaniei, in cadrul marii finale a show-ului, difuzata joi seara in direct la Pro TV. El a castigat si marele premiu in valoare de 100. 000 de euro, dupa ce a incantat publicul cu prestatiile sale artistice,.

Astazi se alege Vocea Romaniei 2013. Corina Chiriac si Bodo, invitati speciali in concurs

Patru concurenti lupta in aceasta seara pentru titlul Vocea Romaniei 2013 si pentru marele premiu de 100. 000 de euro: Sanziana Niculae, Adrian Nour, Mihai Chitu si Marius Marin. Finala talent-show-ului este transmisa de Pro TV, de la 20.

El este Vocea Romaniei!

Dupa Stefan Stan si Julie Mayaya, a venit randul lui Mihai Chitu sa castige titlul de Vocea Romaniei, transformandu-l astfel pe Horia Brenciu in singurul antrenor a carui echipa a obtinut de doua ori consecutiv premiul cel mare.

Finala Vocea Romaniei: Mihai Chitu este marele castigator al sezonului trei

Finala talent-show-ului Vocea Romaniei si-a desemnat castigatorul, odata cu voturile telespectatorilor, in persoana lui Mihai Chitu, elevul lui Horia Brenciu. El a castigat marele trofeu si cecul in valoare de 100. 000 de euro, precum si un contract cu Universal Music.

Cine este Mihai Chitu, castigatorul celui de-al treilea sezon al concursului Vocea Romaniei

Cel de-al treilea sezon al show-ului Vocea Romaniei a luat sfarsit joi seara, castigator fiind desemnat Mihai Chitu, elevul lui Horia Brenciu. Acesta a marturisit ca nu este strain de lumea industriei muzicale, colaborand in trecut cu Directia 5, si ca motto-ul a treia oara este cu noroc s-a adeverit pentru el in ultima emisiune din acest sezon.

Finala Vocea Romaniei: cine va fi marele castigator

Finala talent-showului Vocea Romaniei isi va desemna in aceasta seara, de la ora 20. 30, la Pro TV, marele campion. Pentru titlul din 2013, dar si pentru premiul de 100. 000 de euro concureaza Sanziana Niculae, Adrian Nour, Mihai Chitu si Marius Marin sau Gerard Butler de Romania. Adevarul va prezinta in timp real cele mai importante momente ale emisiunii.

LIVE TEXT Finala Vocea Romaniei: cine va fi marele castigator

Finala talent-showului Vocea Romaniei isi va desemna in aceasta seara, de la ora 20. 30, la Pro TV, marele campion. Pentru titlul din 2013, dar si pentru premiul de 100. 000 de euro concureaza Sanziana Niculae, Adrian Nour, Mihai Chitu si Marius Marin sau Gerard Butler de Romania. Adevarul va prezinta in timp real cele mai importante momente ale emisiunii.

LIVETEXT Finala Vocea Romaniei: cine va fi marele castigator

Finala talent-showului Vocea Romaniei isi va desemna in aceasta seara, la Pro TV, marele campion. Pentru titlul din 2013, dar si pentru premiul de 100. 000 de euro concureaza Sanziana Niculae, Adrian Nour, Mihai Chitu si Marius Marin sau Gerard Butler de Romania. Adevarul va prezinta in timp real cele mai importante momente ale emisiunii.

Vocea Romaniei: Adrian Nour, favorit la casele de pariuri pentru castigarea trofeului.

A mai ramas o singura zi pana la marea finala a show-ului Vocea Romaniei din acest an. Adrian Nour, reprezentantul echipei Smiley in finala din acest an, este principalul favorit la casele de pariuri la castigarea trofeului. Adrian Nour este cotat cu 1. 70, fiind urmat indeaproape cu o cota 2. 50 de Sanziana Nicolae, reprezentanta echipei Marius Moga in finala din 26 Decembrie. Mihai Chitu, concurentul finalist din echipa Horia Brenciu, are o cota de 7. 00, iar Marius Marin, reprezentantul .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )