Libnet.ro
UNICEF

18:45

Mihai Fifor ar fi primit mai multe mesaje si semnale de la membri ALDE: Ei nu inteleg ce jocuri face domnul Tariceanu

Antena3 Antena3,
Mihai Fifor ar fi primit mai multe mesaje si semnale de la membri ALDE: Ei nu inteleg ce jocuri face domnul Tariceanu

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, afirma ca a primit mesaje si semnale de la membri ai ALDE in care acestia sustin ca nu inteleg ce se intampla si ce jocuri face presedintele partidului lor,. continuă pe Antena3

Oana Roman a primit mai multe propuneri sa intre in politica. Ce decizie a luat fiica lui Petre Roman

Oana Roman a marturisit ca a primit de-a lungul timpului mai multe propuneri sa intre in politica, insa a refuzat de fiecare data. Fiica lui Petre Roman a precizat ca nu i-a calcat tatalui ei pe urme pentru ca nu este deloc diplomata si prefera sa spuna ceea ce gandeste atunci cand o supara ceva.

Mihai Fifor: PSD va continua guvernarea de care domnul Tariceanu a fugit. Usa noastra este deschisa tuturor colegilor din ALDE

Secretarul general PSD, Mihai Fifor, a transmis miercuri ca usile partidului sunt deschise pentru membrii ALDE carenu acceptasa fie sacrificati in numele intereselor ascunse ale lui Calin.

Mihai Fifor vrea alaturi de PSD parlamentari din orice partid: `Asa cum altii au negociat sa ia de la noi, asa vom face si noi` Social-democratul descrie in termeni duri apropierea dintre ALDE si Pro Romania

Mihai Fifor, secretarul general al PSD, a anuntat ca social-democratii vor negocia cu toata lumea, astfel incat sa ramana la guvernare. Asa cum altii au negociat sa ia de la noi, asa vom face si.

Mihai Fifor, declaratie dupa ce ALDE a hotarat sa iasa de la Guvernare: Exista si varianta sa intram in opozitie, dar nu asta am decis azi

Mihai Fifor a facut primele declaratii dupa ce ALDE si-a anuntat retragrea de la guvernare. Trebuie sa avem o intalnire cu colegii parlamentari, la sfarsitul saptamanii. Noi ne-am asumat, fata de.

ANM a emis mai multe avertizari meteo de fenomene periculoase, in Romania. Ce se intampla in urmatoarele ore

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis mai multe avertizari meteo de fenomene periculoase in Romania, in urmatoarele ore. Ce se anunta meteorologii si care sunt maximele si minimele pentru Bucuresti pentru azi, 27 august? ANM a emis mai multe avertizari meteo de fenomene periculoase, in Romania Specialistii de la Administratia Nationala de .

Disperare pentru Cristi Borcea! Mai multe ambulante au intervenit de urgenta! Doamne, ce lovitura

Panica la un strand din Capitala. Ambulantele au fost trimise luni laun strand din cartierul Drumul Taberei, dupa ce mai multe persoane au acuzat mai multe afectiunila 112.

,,Ziua fara autoturisme: Primaria Capitalei vrea sa interzica traficul pe mai multe artere pe 22 septembrie

Primaria Capitalei vrea sa interzica traficul cu orice fel de masina sau vehicul motorizat pe mai multe artere din centrul Capitalei, precum Bulevardul Unirii sau Decebal, in ziua de 22 septembrie 2019, scrie Mediafax .

Primaria Capitalei vrea sa interzica traficul auto pentru o zi pe mai multe artere. Cand e propus a fi sarbatorita Ziua fara autoturisme in Bucuresti

Primaria Capitalei vrea sa interzica traficul cu orice fel de masina sau vehicul motorizat pe mai multe artere din centrul Capitalei, intre orele 9:00 si 17:00, cu ocazia celebrarii Zilei fara autoturisme in Bucuresti, pe 22 septembrie.

CRISTI BORCEA, in stare de SOC! Au INTERVENIT DE URGENTA mai multe AMBULANTE! S-A iNTAMPLAT ....

Panica la un strand din Capitala, care se pare ca i-ar apartine lui Cristi Borcea. Ambulantele au fost trimise luni laun strand din cartierul Drumul Taberei, dupa ce mai multe persoane au acuzat mai mu.

Disparitia unei romance a pus pe jar autoritatile spaniole. Mai multe piste sunt verificate

Disparitia unei romance a pus pe jar autoritatile spaniole, iar anchetatorii urmaresc mai multe piste. Dana Leonte a disparut pe 12 iunie, in urma cu doua luni si jumatate. Plecata in Spania inca din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )