Libnet.ro
UNICEF

12:15

Disperare pentru Cristi Borcea! Mai multe ambulante au intervenit de urgenta! Doamne, ce lovitura

B1 B1,
Disperare pentru Cristi Borcea! Mai multe ambulante au intervenit de urgenta! Doamne, ce lovitura

Panica la un strand din Capitala. Ambulantele au fost trimise luni laun strand din cartierul Drumul Taberei, dupa ce mai multe persoane au acuzat mai multe afectiunila 112. continuă pe B1

Cristi Borcea a dat lovitura! Afacere de milioane din spatele gratiilor

Cristi Borcea a dat o noua lovitura in afaceri. Inchis in urma cu 6 luni din nou la scurt timp de la eliberare, Cristi Borcea se consoleaza cu un nou tun financiar. El a decis sa-si inchirieze cele doua saloane de.

Mai multe documente arata planurile ingrijoratoare ale lui Bolsonaro pentru Padurea Amazoniana

Mai multe documente scurse in presa arata ca guvernul brazilian planuieste sa foloseasca discursul incitator la ura al presedintelui Bolsonaro pentru a izola populatiile minoritare care locuiesc in regiunea Amazonului si sa implementeze mai multe proiecte care ar putea avea un efect catastrofal asupra mediului.

Detalii terifiante in cazul sotilor ucisi cu salbaticie. Calcati de mai multe ori de hoti, octogenarii nu au avut nicio sansa, desi aveau alarma si senzori la casa

Doi octogenari din localitatea vasluiana Zorleni au fost ucisi cu salbaticie in noaptea de 2122 august. Copiii victimelor au luat toate masurile pentru a-si proteja parintii de hotii care i-au atacat de mai multe ori in ultimii ani, insa acestea au fost zadarnice.

Atentionare de calatorie emisa de MAE: in mai multe zone din Grecia este risc ridicat de producere a unor incendii de vegetatie

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a emis o noua atentionare de calatorie pentru Grecia, unde vineri este risc ridicat - gradul 4 din 5 - de producere a unor incendii de vegetatie, in mai multe zone.

Disparitia unei romance a pus pe jar autoritatile spaniole. Mai multe piste sunt verificate

Disparitia unei romance a pus pe jar autoritatile spaniole, iar anchetatorii urmaresc mai multe piste. Dana Leonte a disparut pe 12 iunie, in urma cu doua luni si jumatate. Plecata in Spania inca din.

Circulatie intrerupta pe mai multe strazi din cauza lucrarilor de reabilitare

Din cauza lucrarilor de reabilitare a suprafetei carosabile, circulatia rutiera va fi intrerupta in perioada 26 - 28 august pe mai multe strazi din municipiul Slobozia.

Alexandra si Luiza sunt cautate in Italia. Cumpanasu: Interpol are mai multe piste

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, a declarat, sambata, la Antena 3, ca Alexandra si Luiza sunt cautate in Italia. Exista mai multe piste pe care lucreaza Interpol. Dinca nu a recunoscut ca a tri.

Interventie de urgenta la un strand din Capitala. Echipajele SMURD au intervenit de urgenta dupa ce oamenilor li s-a facut rau: doi copii si cinci adulti, transportati la spital

Panica la un strand din Capitala. Mai multe ambulante au fost chemate sa intervina dupa ce oamenii au acuzat stari de rau. Zece oameni primesc acum ingrijiri medicale. O persoana a sunat la 112 si a.

Panica la un strand din Capitala. Echipajele SMURD au intervenit de urgenta dupa ce oamenilor li s-a facut rau: doi copii si cinci adulti, transportati la spital

Panica la un strand din Capitala. Mai multe ambulante au fost chemate sa intervina dupa ce oamenii au acuzat stari de rau. Zece oameni primesc acum ingrijiri medicale. O persoana a sunat la 112 si a.

Cod portocaliu de furtuna in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni o atentionare nowcasting Cod portocaliu de furtuna pentru doua localitati din judetul Bistrita-Nasaud, valabila pana la ora 19:30. Potrivit.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )