Libnet.ro
UNICEF

09:30

Mihai Gadea anunta vestea momentului: Medicament-minune care ucide virusul in cateva secunde

Antena3 Antena3,
Mihai Gadea anunta vestea momentului: Medicament-minune care ucide virusul in cateva secunde

Mihai Gadea a prezentat, joi seara, la Sinteza zilei, o veste extrem de buna. Compania Sanotize, cu sediul in Vancouver, a anuntat ca sprayul nazal pe care-l produce e 99% eficient in distrugerea virusului SARS-CoV-2. Acest spray actioneaza ca un dezinfectant pentru nas. Practic, distruge noul coronavirus in interiorul cailor nazale, adica in punctul de intrare in corp. continuă pe Antena3

Pensii 2021. Vestea momentului pentru milioane de pensionari. Noua lege data azi: ce se intampla cu banii

Un nou an, un nou Guvern, noi legi, asa am putea rezuma pe scurt actuala situatie. Daca vorbim de pensii 2021, cu atat mai mult situatia se complica, avand in vedere informatiile. Ultimul anunt facut de noul ministru, Raluca Turcan, pune pe jar Parlamentul. in acelasi timp ridica mari semne de intrebare din partea celor .

Diana Sosoaca da replica dupa scandalul de la Antena 3. Ce i-a transmis lui Mihai Gadea

Diana Sosoaca vine cu o replica pentru Mihai Gadea, in contextul scandalului de la Antena 3. Cum a ales sa raspunda senatoarea formatiunii AUR? Scandal Antena 3: Diana Sosoaca, replica pentru Mihai Gadea Numele senatoarei formatiunii AUR se regaseste din nou intr-un scandal. Diana Sosoaca este la cutite cu postul de televiziune Antena 3, dupa .

De ce a dat-o Mihai Gadea afara pe Diana Sosoaca din emisiune. Ce i-a putut zice avocata de l-a scos din sarite

Diana Sosoaca a trait in cursul serii de ieri o rusine inimaginabila, motiv pentru care, a parasit platoul emisiunii in cadrul careia era invitata. Totul s-a intamplat dupa ce moderatorul emisiunii i-a atras atentia senatoarei ca da dovada de lipsa de politete fata de ceilalti invitati. Diana Sosoaca, replici taioase cu Mihai Gadea Avocata AUR .

Mihai Gadea, desfiintat de Diana Sosoaca dupa scandalul de la Antena3: A opri adevarul nu are legatura cu democratia!

Scandalul dintre senatoarea AUR si Mihai Gadea ia amploare, asta dupa ce luni seara, Diana Sosoaca a parasit platoul emisiunii in cadrul careia era invitata. Umilita cu o amenintare dura, avocata a ales sa raspunda acestei provocari in alt mod: parasind emisiunea. Discutii aprinse pe tema vaccinarii Diana Sosoaca a fost invitata luni seara, la .

VIDEO Senatoarea Diana Sosoaca a plecat din emisiunea Sinteza Zilei dupa un schimb de replici cu Mihai Gadea

Senatoarea AUR Diana Sosoaca a avut un schimb taios de replici cu Mihai Gadea dupa care a plecat din emisiune. Moderatorul emisiunii a avertizat-o ca ii opreste microfonul daca nu respecta dialogul.

Diana Sosoaca (AUR), mesaj pentru Mihai Gadea: A opri adevarul, dictatorial, nu are legatura cu democratia

A opri adevarul, dictatorial, nu are legatura cu democratia, a scris senatoarea AUR Diana Sosoaca, pe Facebook, dupa schimbul de replici cu moderatorul Antena 3 Mihai Gadea. Diana Sosoaca.

Ce salariu ar avea Mihai Gadea la Antena 3. Jurnalistul a primit multe oferte pentru o cariera internationala

Mihai Gadea lucreaza de ani de zile la Antena 3, e unul dintre jurnalistii consacrati au Romaniei! Are propria emisiune urmarita de milioane de telespecatori. Se pare ca salariul sau ar fi pe masura audientelor!.

Mihai Gadea si Diana Sosoaca, dialog incendiar la Antena 3: Va opresc microfonul vs. Am avut parte de un abuz psiho-emotional

Mihai Gadea, realizatorul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3, si senatoarea AUR Diana Sosoaca au avut un schimb de replici taios in timpul dezbaterii de luni seara, dupa ce jurnalistul i-a atras atentia invitatei sale ca nu este politicos sa intrerupa alti interlocutori.

Ministru din Romania, otravit cu mercur! Mihai Gadea a scos tot adevarul la iveala

Acuzatia potrivit careia Doina Pana ar fi fost otravita chiar in timpul mandatului, a fost confirmata, in urma unor expertize oficiale. Aceste expertize au fost efectuate de catrei cei de la Institutul de Medicina Legala, dar si de o expertiza a medicilor de la Parhon. Ministru din Romania, otravit cu mercur! Expertiza endocrinologica ar urma .

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )