Libnet.ro
UNICEF

20:00

Mihai Gadea si Diana Sosoaca, dialog incendiar la Antena 3: Va opresc microfonul vs. Am avut parte de un abuz psiho-emotional

Antena3 Antena3,
Mihai Gadea si Diana Sosoaca, dialog incendiar la Antena 3: Va opresc microfonul vs. Am avut parte de un abuz psiho-emotional

Mihai Gadea, realizatorul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3, si senatoarea AUR Diana Sosoaca au avut un schimb de replici taios in timpul dezbaterii de luni seara, dupa ce jurnalistul i-a atras atentia invitatei sale ca nu este politicos sa intrerupa alti interlocutori. continuă pe Antena3

Diana Sosoaca: Sa deschidem scolile in mall. Medicii Marinescu si Mahler nu recomanda intoarcerea copiilor la ore

La intrebarea lui Mihai Gadea daca scolile ar trebui deschise pe 8 februarie, in conditiile inmultii cazurilor cu noua tulpina de coronavirus, reputatii medici Adrian Marinescu si Beatrice Mahler au spus ca nu recomanda acest lucru. Replica Dianei Sosoaca, invitata la aceeasi emisiune, a fost ironic: Sa deschidem scolile in mall.

Diana Sosoaca ataca dur ultima decizie. Nu i-a venit sa creada, ce a spus despre copiii romani

Diana Sosoaca trezeste noi discutii cu ajutorul parerilor sale controversate cu care multi romani nu sunt de acord. Ce spune senatoarea AUR despre copiii din tara si care considera ca e rezolvarea in contextul in subiectul pe care l-a readus in prim-plan? Diana Sosoaca tulbura din nou spiritele. Ce spune despre ultima decizie a autoritatilor? .

Diana Sosoaca continua lupta anti-Covid-19: O sa mori oricum. Acum depinde cum: mori demn sau mori prost

Senatoarea AUR este mai decisa ca niciodata sa duca lupta impotriva vaccinarii si a manipularii mai departe. in cursul serii de joi, Diana Sosoaca a fost prezenta la protestul organizat in Piata Victoriei de Federatia Romaniei de Pretudinteni, fiind denumit Mitingul Libertatii. Diana Sosoaca, nemultumita de colegii din Parlament Senatoarea AUR se considera o persoana .

Mihai Gadea ii da clasa Andreei Esca. Cati bani castiga, de fapt, prezentatorul de la Antena 3

Care este diferenta dintre salariile unora din topul celor mai cunoscuti prezentatori de televiziune? Mihai Gadea a castigat detasat, iar fanii vedetelor sunt surprinse de sumele aflate. Cati bani castiga acestia? Salarii Mihai Gadea si Andreea Esca Salariile vedetelor de la noi sunt clar un subiect delicat in Romania, locul unde extremele conduc. Multi se .

Victor Ciutacu a umilit-o pe Diana Sosoaca. Senatoarea de la AUR, jignita in ultimul hal

Diana Sosoaca este tot mai prezenta in spatiul public, mai ales de cand a devenit senator AUR de Iasi. Victor Ciutacu, recent, isi recunostea vina, daca putem spune asa, de a o fi promovat inca de cand era doar avocat. Declaratiile lui Victor Ciutacu au fost facute in prime-time la Romania TV. Victor Ciutacu atac .

Averea senatoarei AUR Diana Sosoaca. Trei locuinte si obiecte de arta de 5.000 de euro. Si-a angajat sotul ca secretar la propriul cabinet de avocatura

Senatoarea Diana Sosoaca, unul dintre cei mai cunoscuti membri AUR, si-a publicat pe site-ul Senatului declaratia de avere. Potrivit acesteia, senatoarea detine mai multe terenuri si locuinte, obiecte de arta mostenite din familie si detine conturi bancare in care se regasesc aproximativ 15. 000 de euro.

Ministru din Romania, otravit cu mercur! Mihai Gadea a scos tot adevarul la iveala

Acuzatia potrivit careia Doina Pana ar fi fost otravita chiar in timpul mandatului, a fost confirmata, in urma unor expertize oficiale. Aceste expertize au fost efectuate de catrei cei de la Institutul de Medicina Legala, dar si de o expertiza a medicilor de la Parhon. Ministru din Romania, otravit cu mercur! Expertiza endocrinologica ar urma .

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )